O posibila sarcina sau nu?
Buna ziua!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
1 comentarii
buna am 19 ani, am si eu nevoie de un raspuns. mia intarziat ciclul menstrual 15 zile. trebuia sa imi vina pe 20 februarie. am avut contacte sexuale neprotejate (fara ejaculare in mine) pe 2 pe 11 si pe 16 februarie. am facut 2 teste de sarcina, pe 28 si azi pe 7 februarie ambele negative. sani ii am usor unflati si ma dor. ar fi vorba si de o raceala cred ca nu prea mam ingrijit, dar pot fii si insarcinata ???? simptome nu am dar sunt foarte stresata. sau trebuie sa imi apara. va rog frumos ajutatima
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 2sarcina sau nu?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 7sarcina sau nu?
- 3Sarcina?
- 3pot ramane gravita?
- 0oare sunt insarcinata?
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 2Insarcinata sau nu?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 3risc de sarcina?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 1Despre sex la menstruatie
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: