oare sunt garvida?
am si eu o problema.am facut sex neprotejat pe 31decembrie si si-a dat drumu in mine.a doua zi am luat pastila de a doua zi...este posibil sa fi ramas insarcinata????am facut un test si mi-a iesit k nu sunt dar nu stiu ce sa cred..luna lu ianuarie nu mia venit ciclu deloc si nu stiu ce sa fac...oare sunt gravida pt k imi vine si sa vomit.va rog datimi un raspuns urgent.ce anticonceptionale sa iau ????? va multumesc
4 comentarii
dacă ai luat pastila de a doua zi nu are cum să fii gravidă în niicun caz, doar că îţi dereglează ciclul pastila de a doua zi destul de tare- se zice uneori că până la 6 luni poţi suferi de pe urma acestor pastile
Buna..va rog frm sa imi raspundetzi si mie sunt foarte speriata..De aproximativ 3..4 luni nu mi-a venit menstruatia..intretin relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu..app nu a ejacuat in mine...mi-am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative..nu inteleg dece imi intarzie atata timp...Multumesc!
Buna!sunt ingrijorata deoarece am facut sex neprotejat.a fost prima data dar nu ne'am protejat.eu iau Yaz pentru reglarea ciclului pentru k e neregulat, ultima menstruatie m'a tzinut 25 de zile.acum trebuia sa imi vina aprox prin 14 dar nu mi'a venit.prietenul meu zice k nu a lasat in mine dar nu stiu ce sa cred.e posibil sa fi ramas insarcinata?e posibil si din prima sa raman?mentionez ca medicamentele nu le luam la ora fixa si chiar in acea zi nu am luat pastila...Astept pareri, raspuns.
fetelor eu nu va inteleg de ce naiba mai faceti dragoste daca habar nu aveti de ceea ce va asteapta si punet- niste intrebari haioase. la orice fel de nedumerire in legatura cu "oare am ramas???" da-ti fuguta la farmacie si luati-va un test de sarcina si nu va mai stresati atat
yasmin anticonceptionale trebuie sa le iei regulat daca nu nu mai au nicun dumnezeu.
succes
yasmin anticonceptionale trebuie sa le iei regulat daca nu nu mai au nicun dumnezeu.
succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 7pot fi insarcinata?
- 3pot sa raman gravida?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 8sunt oare insarcinata?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 1Sarcina sau raceala?
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 3Pot fi gravida ?
- 2Sunt gravida ?
- 0Risc de sarcina?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 0Poate ramane insarcinata?
- 5sarcina sau...?va rog
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 1Simptome sarcina teste negative
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: