Oboseala?

17-02-2014
and0
Nu este medic/terapeut
and0
Toate problemele mele au inceput cam acum o luna. M-am simtit din ce in ce mai obosit. Tin sa precizez ca aveam o viata destul de activa, adica 9 ore munca apoi 2 ore sala si daca se putea o iesire in oras dupa, iar in weekend-uri noaptea de sambata o petreceam in club. Dar am simtit o oboseala accentuata, la sala nu mai dadeam randament, chiar si in pat, nu mai aveam erectie. Am inceput sa dorm pe mine, am inceput un tratament cu Ca si Mg. M-am simtit mai bine pana lunea trecuta cand m-am trezit si ameteam foarte tare de nu mai puteam sa imi tin echilibrul. Am facut pentru prima data in viata mea un atac de panica si am chemat salvarea. Tin sa precizez ca nici ameteli atat de grave nu am avut niciodata. La spital mi s-a administrat perfuzie Glucoza cu Vit B1 B6 si Piracetam...mi-am revenit dar de atunci ceva s-a schimbat. Partea din spate a capului o simt amortita, dorm 12 ore si ma trezesc buimac asa, ma simt slabit si traiesc parca pe alta lume mai tot timpul zilei. Nu ma mai pot concentra atat de bine si am niste senzatii ciudate, si sunetele puternice parca ma deranjeaza. Am fost la neurolog unde mi-a spus ca e din cauza oboselii. Examenul a constat in 2 ciocane in genunchi si ridicarea mainilor deci nu a fost un control amanuntit si nici nu mi-a recomandat sa fac altul. Nu stiu ce sa ma fac...eram foarte fericit si dintr-o data totul de dat peste cap. Mentionez ca am 29 de ani.
4 comentarii
0
17-02-2014, ora 12:13
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna and0,
inteleg ca traiesti niste stari diferite de ce ai mai simtit pana acum si asta te sperie. E firesc sa-ti pui intrebari, e firesc si sa te sperii, iar faptul ca ai consultat un neurolog e un lucru bun.
Cauzele pot fi multiple, iar somnul prelungit, oboseala si slabiciunea, tulburari erectile, pot fi simptome ale unor probleme de natura psihologica. De asta cei de la spital nu ti-au facut prea multe - nu aveau ce sa-ti mai ofere.
Iti recomand sa mergi la un psiholog, mai ales acum, cand ai avut doar un singur atac de panica, pt ca te poti afla, la debutul instalarii unei tulburari propriu zise. Totodata, e posibil sa ai o problema mai veche, dar care nu s-a manifestat in plan fizic pana acum.
In concluzie, consider ca te poti bucura de ajutorul unui psiholog - mai ramane doar sa-l ceri!
Iti doresc sanatate!
Cu drag,
Psih. Cristina Stoian
0
17-02-2014, ora 12:47
and0
Nu este medic/terapeut
and0
Acum un an si jumatate am trecut printr-o stare depresiva, avand in vedere ca m-am despartit de o fosta, am fost la psiholog si apoi la psihiatru unde am urmat un tratament cu anxiar si cipralex, insa nu am avut nimic din punct de vedere fizic. Mi-e frica ca de data asta sa nu fie ceva mai grav, mai ales ca starea de amorteala a capului nu prea cedeaza. Intr-adevar inainte de a se instala aceste probleme am trecut printr-o perioada depresiva dar fara motive.
0
18-02-2014, ora 15:29
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, 1 capsula de 3 ori pe zi si Confort emotional, 1-2 capsule de 3 ori pe zi la 2 ore dupa masa, timp de 2-3 luni.Este necesar sa fie adoptata o dieta adecvata care sa cuprinda cruditati bogate in minerale si vitamine.Pentru un tratament complet este necesar un consult.
Multa sanatate!

dr. Nicoleta Nechita
medic specialist apifitoterapie
Cabinet Medical de Fitoterapie - Fares
Centrul Medical Medreflex
0
19-02-2014, ora 12:05
and0
Nu este medic/terapeut
and0
Va multumesc ! De cateva zile urmez tratament cu Ca+Mg+Zn+Se, Cebrium, Neuro-Optimizer si Magne B6. Ma simt mai bine, sper sa ma refac dar somnolenta inca o am si starea de buimaceala inca ma chinuie doar ca nu mai e asa accentuata. As vrea sa devin la fel de activ ca inainte mai ales ca am mare nevoie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •