Virgina si insarcinata?

Poate o luati ca pe o gluma dar eu chiar sunt nedumerita.Pot ramane insarcinata daca eu si prietenul meu ne-am, , jucat" putin(am facut un fel de peetinig) dar ambii am avut pantalonii pe noi.Problema ca am obs ca prin pantaloni i-a trecut putina sperma(adica erau patati pantalonii).Nu stiu daca a ajuns macar in zona mea genitala(fiinca si eu aveam pantaloni).Credeti ca exista sanse sa raman insarcinata?
4 comentarii

draga MAlvina.nu yty face griji nu ai kum sa fii insarcinata deoarece sperma nu a ajuns akolo unde trebuie.

e posibil sa raman insarcinata..situatia e asemanatoare. eram aman2 imbracati si erau doar un fel de, , joaca, , nici vorba de penetrare sau dezbracare. daca el a ejaculat, sau si inainte, sa elimine lichid seminal exista vreo posibilitate sa raman insarcinata? REPET eram imbracati. rog un raspuns rapid si clar, sunt foarte stresata si nelinistita

Nu aveti cum sa ramaneti insarcinate daca sperma nu a patruns in vagin :).. mai ales ca erati imbracati...

Multumesc, dar totusi, menstruatia mi-a intarziat o sapt si am niste dureri de burta(inferior). aceste dureri le aveam si inainte de menstruatie dar erau doar 2-3 zile maxim si dureri de nu ma puteam misca prea mult. acum sunt aproape zilnice si nu pot localiza exact durerea. ce ar putea fi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 2oare sunt inarcinata?
- 2pot fii insarcinata?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 2pot ramane insarcinata?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 11Ce se intampla?
- 4as putea fi insarcinata?
- 2pot ramine insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 2sunt insarcinata?
- 10risc de sarcina??
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 3Simptome sarcina?
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: