Operatie de prostata - operatie cu taietura
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt riscurile unei operatii cu taietura pentru prostata marita.
Pacientul in cauza are 80 de ani, probleme cardiace, iar astazi a fost adus de urgenta la spital deoarece nu mai putea sa urineze. Doctorii i-au montat o sonda si au spus ca sunt doua alternative, avand in vedere ca prostata este mare:
- operatie deschisa;
- sonda schimbata o data / luna pentru tot restul vietii.
Noi am prefera prima varianta, pentru a elimina sonda care este destul de incomoda.
Pentru acesta am vrea sa stim care sunt riscurile unei operatii la varsta aceasta, si ce ar trebui facut postoperatoriu (tratament, regim de viata etc.).
Va multumesc.
As dori sa stiu care sunt riscurile unei operatii cu taietura pentru prostata marita.
Pacientul in cauza are 80 de ani, probleme cardiace, iar astazi a fost adus de urgenta la spital deoarece nu mai putea sa urineze. Doctorii i-au montat o sonda si au spus ca sunt doua alternative, avand in vedere ca prostata este mare:
- operatie deschisa;
- sonda schimbata o data / luna pentru tot restul vietii.
Noi am prefera prima varianta, pentru a elimina sonda care este destul de incomoda.
Pentru acesta am vrea sa stim care sunt riscurile unei operatii la varsta aceasta, si ce ar trebui facut postoperatoriu (tratament, regim de viata etc.).
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prostata sau prostatita?
- 2prostata va rog sa-mi dati un raspuns
- 5cind barbatii au probleme cu prostata
- 26Cancer de prostata
- 3interpretare analize cancer prostata
- 4Adk de prostata
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 9S-a operat de prostata. Cancer?
- 25Cancer la prostata - monitorizare activa sau prostatectomie imediata?
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0operatie-prostata
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 0consum recomandat de lichide în caz de hbp
- 0PSA si Free PSA in afara limitelor admise
- 3Simptome/tratament prostatita
- 0Analize prostata
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: