Pierderi de echilibru si amorteli.
Buna seara! Ma numesc Alina si am 20 de ani. Nu stiu daca pun intrebarea in sectiunea corespunzătoare, dar in ultima vreme, dimineata ma trezesc cu tălpile amortite si nu-mi simt deloc degetele. Ma gândeam ca aceasta ar putea veni in urma faptului ca in timpul mersului, imi incordez foarte mult picioarele pentru a nu-mi pierde echilibrul. Deasemenea mi se umfla foarte mult picioarele, am dureri destul de mari la nivelul acestora si mi se sparg si venele destul de des.
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 5Tratament lipsa de calciu
- 3Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 0Ameteala Persistenta
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2ametesc de la fiere
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 4Respiratie dificila si presiune in piept
- 4Nu stiu ce am
- 1Hipotiroidism in sarcina
- 0Ameteli
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 2Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 1Anxietate
- 2Ameteala continua
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Ameteala hipotiroidia talpa amortita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: