poate fi nevralgie de trigemen?

26-03-2013
magda.mare
Nu este medic/terapeut
magda.mare
Buna ziua
In 2011 am facut o operatie de deviatie de sept iar in 2012 o operatie de granulom dentar.
Au aparut niste dureri f.mari (nu stiu exact de la care operatie-mai intai a inceput cu capul dupa operatia de deviatie si a continuat cu dintii dupa rezectie) care se manifesta diferit in fiecare zi si din ce in ce se agraveaza. Ma doare cerul gurii, simt ca sunt umflata la fata, ma dor oasele fetii, e inflamata mucoasa obrajilor, si cea de la maxilar, oasele maxilarului, capul.
Am o lucrare din ceramica cu schelet metalic. Am scos-o si am pus o mascuta din plastic.Am crezut ca fac alergie la metal. Degeaba, tot ma doare. Am fost la nu stiu cati doctori si nimeni nu da de capat. Mai nou, un doctor a zis ca am probleme cu articulatia temporomandibulara, am facut 15 sedinte de ozonoterapie iar acum mi s-a luat mulaj pentru o proteza pe care trebuie sa o port noaptea. Astept sa vad cum ma voi simti. Mentionez ca noaptea cand stau intinsa nu ma doare nimic, dar dimineata cand ma trezesc incep toate sa ma doara.Parca ar fi un cosmar de care nu mai scap.
Am facut tratament cu Lyrica 10 zile si cu Milgamma. Lyrica nu mai iau de 2 zile pentru ca ma umflasem toata si medicul mi-a dat tratament numai 10 zile cu Lyrica si pana la 1 luna cu Milgamma. Am 2 zile de cand nu mai iau Lyrica si parca ma doare si mai tare. Am observat o ameliorare la Zaldiar. Iau 1 pastila pe z de Zaldiar si 1 Claritine ca sa nu fac alergie, dar cat pot lua acest tratament? Stiu ca Tramadolul da dependenta.Dar durerile sunt f.mari.
Am 1 an de zile de cand ma chinui ingrozitor.
Oare ce se poate face?
Tratamentele de canal sunt bine facute, nu am sinuzita-in urma radiografiilor
am facut CT la cap, care a iesit bine.
ce as mai putea face si care e cauza acestor dureri?
va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu experienta ca nu stiu efectiv ce sa fac, m-am saturat de durere.Poate trebuie sa iau un alt tratament
multumesc anticipat si astept raspuns
mentionez ca sunt din Iasi si am 45 ani
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: