Poate fi o sarcina?

30-07-2022
Iulia1157
Nu este medic/terapeut
Iulia1157
Buna tuturor!
Vreau sa aflu daca s-a mai aflat cineva in situatia mea si ce ma sfatuiti.
In data de 12-13 iulie (perioada ovulatiei) am avut contact sexual neprotejat, in dorinta de a avea un bebe. In data de 26 iulie trebuia sa-mi vina CM (avand menstruatie regulata la 28 zile) insa nu s-a intamplat asta. De prin data de 24 iulie am inceput sa am clasicele dureri premenstruale (dureri de ovare, dureri de cap, dar si oboseala, balonare, crampe si durere de sani). Azi 30 iulie, am avut dimineata o picatura roz de sange, dupa care au inceput durerile groaznice de ovare, aproximativ 3 ore. In aceasta perioada, simteam nevoia de a urina des, iar in momentul in care urinam, imi curgea un fel de menstruatie insa parca mai lichida si maro la inceput, pe urma mai rosie. E posibil sa fie de vina implantarea sau e ciclu normal fiind dereglat de contactul sexual neprotejat? Sau poate fi ceva mai grav ce ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
30-07-2022, ora 22:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea e ca e menstruatia.
Dar inainte de a ramane insarcinata e bine sa mergeti la ginecolog pentru consult, ecografie intravaginala, Test Papanicolau, sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de probleme.
0
31-07-2022, ora 08:20
Iulia1157
Nu este medic/terapeut
Iulia1157
Am fost in luna noiembrie. Am efectuat toate cosultatiile mentionate si totul a fost ok. Mi s-a recomandat doar consultul anual..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •