Poate fi o sarcina?
Buna tuturor!
Vreau sa aflu daca s-a mai aflat cineva in situatia mea si ce ma sfatuiti.
In data de 12-13 iulie (perioada ovulatiei) am avut contact sexual neprotejat, in dorinta de a avea un bebe. In data de 26 iulie trebuia sa-mi vina CM (avand menstruatie regulata la 28 zile) insa nu s-a intamplat asta. De prin data de 24 iulie am inceput sa am clasicele dureri premenstruale (dureri de ovare, dureri de cap, dar si oboseala, balonare, crampe si durere de sani). Azi 30 iulie, am avut dimineata o picatura roz de sange, dupa care au inceput durerile groaznice de ovare, aproximativ 3 ore. In aceasta perioada, simteam nevoia de a urina des, iar in momentul in care urinam, imi curgea un fel de menstruatie insa parca mai lichida si maro la inceput, pe urma mai rosie. E posibil sa fie de vina implantarea sau e ciclu normal fiind dereglat de contactul sexual neprotejat? Sau poate fi ceva mai grav ce ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc anticipat!
Vreau sa aflu daca s-a mai aflat cineva in situatia mea si ce ma sfatuiti.
In data de 12-13 iulie (perioada ovulatiei) am avut contact sexual neprotejat, in dorinta de a avea un bebe. In data de 26 iulie trebuia sa-mi vina CM (avand menstruatie regulata la 28 zile) insa nu s-a intamplat asta. De prin data de 24 iulie am inceput sa am clasicele dureri premenstruale (dureri de ovare, dureri de cap, dar si oboseala, balonare, crampe si durere de sani). Azi 30 iulie, am avut dimineata o picatura roz de sange, dupa care au inceput durerile groaznice de ovare, aproximativ 3 ore. In aceasta perioada, simteam nevoia de a urina des, iar in momentul in care urinam, imi curgea un fel de menstruatie insa parca mai lichida si maro la inceput, pe urma mai rosie. E posibil sa fie de vina implantarea sau e ciclu normal fiind dereglat de contactul sexual neprotejat? Sau poate fi ceva mai grav ce ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
Parerea mea e ca e menstruatia.
Dar inainte de a ramane insarcinata e bine sa mergeti la ginecolog pentru consult, ecografie intravaginala, Test Papanicolau, sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de probleme.
Dar inainte de a ramane insarcinata e bine sa mergeti la ginecolog pentru consult, ecografie intravaginala, Test Papanicolau, sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de probleme.
Am fost in luna noiembrie. Am efectuat toate cosultatiile mentionate si totul a fost ok. Mi s-a recomandat doar consultul anual..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 2sunt sau nu?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 0Care e problema ????
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: