Polineuropatie

06-09-2009
mihaela 38
Nu este medic/terapeut
mihaela 38
Am fost operata de hernie de disc L5-S1 in mai 2008. Trei luni dupa operatie nu am facut absolut nimic numai plimbari 1 ora pe zi. Am facut apoi fizioterapii si kinetoterapie 10 zile. Dupa doua saptamani de la aceste terapii am inceput sa am niste simptome inexplicabile la spate sub operatie si apoi s-au extins in lungul picioarelor pana in talpi si anume:arsuri, mancarime pe nerv sciatic, furnicaturi, spasme musculare puternice vizibile cu ochiul liber, o stare de curent in amandoua picioarele.Am fost la numerosi medici neurologi si psihiatri si am fost tratata cu tot felul de antiiflamatoare, antidepresive, antiepileptice, miorelaxante etc.Simptomele mele erau aceleasi in fiecare zi, fara ameliorari.In final, acum de 3 saptamani am facut un RMN si a iesit recidiva la hernia operata.Am fost la neurochirurgul care m-a operat si a apus ca simptomele din picioare sunt pe baza neurologica, nu de la hernia de disc.Dupa un an de zile in sfarsit am fost diagnosticata cu polineuropatie.Acum sunt tratata cu Thiogamma 600 doua pe zi si Lyrica 150 doua pe zi de o saptamana dar inca tot asa ma simt.Aceasta stare imi afecteaza profund viata sociala, nu am rabdare pentru nimic, imi provoaca o stare de neliniste.Nu imi pot folosi picioarele asa cum ar trebui fiindca la cel mai mic efort suferinta este mare.Ce ma sfatuiti sa fac?
13 comentarii
0
06-09-2009, ora 21:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce aveti dvoastra poate fi vindecat foarte usor cu ajutorul homeopatiei. Ati fost din pacate la toti specialistii dar numai la cine v-ar putea vindeca usor nu ati fost inca ! Exista cateva remedii excelente pt. astfel de probleme dupa operatii. Vi s-a afectat un nerv de la operatie, lucru pe care medicii nu il admit usor.
Consultati deci un medic homeopat cu experienta si o sa vedeti ca am dreptate. Poate dura pana la 6 saptamani sa primiti o programare la un medic bun, deci faceti-va programare cat mai repede.

Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (Clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti, Dr. Adrian Alecu in Tg. Mures.
Adresele le gasiti in internet si cartea aurie.

CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28 Bucuresti

Alti medici homeopati exceptionali:
Dr Doina Pavlovschi, Dr Secil Omer, Dr Marius Radu, Dr Catalin Sararu, Dr Cati Floroiu.
In Bucuresti cat si altundeva mai sunt destui homempati buni, din pacate nu-i cunosc pe toti.
0
06-09-2009, ora 23:49
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Buna, mihaela 38. Nici nu stiu cu ce sa incep sau ce sa-ti spun mai intai.Eu am probleme la coloana de aproape 20 de ani, am evitat sa merg la operatie si am apelat la mai multe metode de, , vindecare" si sa stii ca nu am scapat de operatie, ba am mai facut o hernie pana la urma.In feb 2008 m-am operat de HDL L4-L5 siL5-S1. Kinetoterapie am facut incepand din a doua zi a operatiei, dar recuperari am facut abia dupa un an de la operatie. Operatia la mine a fost reusita, dar am avut ghinionul sa contactez un microb
(din sala de operatie )si am stat la pat imobilizata, apoi am invatat sa merg a doua oara in viata mea, dureri mari mai am si acum, dar cateodata ma multumesc ca pot merge si pot sa-mi fac strictul necesar ptr mine. Tu cred ca ar trebui sa tii legatura cu medicul care te-a operat, el te poate trimite la un alt specialist, nu stiu de ce te-a trimis la psihiatru ? neurolog, da. Nu stiu cat te-a lamurit raspunsul meu, dar eu iti doresc sanatate si poti sa ma mai intrebi orice ai nevoie.
0
07-09-2009, ora 10:18
mihaela 38
Nu este medic/terapeut
mihaela 38
pentru scarface:
Multumesc mult pentru sfaturi.Sper sa reusesc sa scap cumva de chinul acesta din picioare.
0
07-09-2009, ora 10:43
mihaela 38
Nu este medic/terapeut
mihaela 38
pentru mary44:
Si la mine operatia a fost reusita pentru ca trei luni dupa operatie nu am avut simptomele acestea in picioare, numai dupa ce am facut recuperarile. La psihiatru am fost trimisa pentru ca starea mea psihica era la pamant din cauza picioarelor, eram intr-o agitatie continua, nu-mi gaseam locul, eram absenta la tot din jurul meu.Exista doar EU si picioarele mele.Am inceput sa caut tot felul de motive pentru care mi se intampla acest lucru.Pe parcurs am inceput sa ma linistesc, sa iau lucrurile asa cum sunt si sa-mi calculez exact simptomele.Asa doar am putut sa explic doctorilor starea mea fizica.Cu neurochirurgul am fost in legatura continua.El m-a trimis la neurologul care m-a diagnosticat cu polineuropatie.Imi pare rau pentru tine.Oare unii medici nu au auzit de, , steril" si, , sterilizare"?Tu nu ai simptome ca mine?Scrie-mi, te rog, orice parere de-a ta.Tot timpul incerc sa-mi umplu timpul cu ceva sa uit, asa ca sa nu te superi dac nu-ti raspund chiar pe moment.Iti doresc multa, multa sanatate si sa ai grija de tine, pentru ca altcineva nu te grijeste, numai tu singura.Acum ma duc dupa retete la medic.
0
07-09-2009, ora 11:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamnelor: cum puteti sa spueni ca operatia a fost reusita cand dupa operatie aveti probleme pe care nu le aveati inainte ?
A fost reusita numai in parte este poate doriti sa spuneti !
O operatie reusita arata altfel decat in cazul dvoastra.

Orice operatie prezinta risc de infectie si de deteriorarea ireparabila sua reparabila a nervilor care sunt disecati automat la operatie.Unul din aceste lucruri s-a intamplat in ambele cazuri.
Atunci cand dupa operatie sunt prezente simptome noi operatia nu se poate numi reusita ca nu v-ati operat doar sa scapati numai de cateva simptome ci de toate.

Consultati dupa cum v-am spus un medic homeopat caci exista remedii incredibile in homeopatie care pot
inlatura atat infectia aparuta su urmarile ei cat si durerile si alte probleme cauzate de nervii deteriorati.
Daca nu as sti exact acest lucru nu v-as da acest sfat iar un sfat mai bun nu exista... depinde deci numai de dvoastra daca il puneti in aplicare sau nu.

Sfaturi pe masura intelegerii personale cat si de la pacientii cu aceleasi probleme nevindecate nu au mare valoare in mod real.
1
07-09-2009, ora 16:34
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Pentru scarface, iti multumesc in parte pentru sfaturi, dar sa stii ca am incercat tratamente homeopate si inainte si dupa operatie si nu am avut nici un rezultat, ba din contra dupa o saptamana de tratament mi-au aparut pe corp niste chestii care ma mancau si ardeau in acelasi timp iar cand am mers la d-na dr homeopat a dat din umeri, apoi a inceput cu un ton mai ridicat ca asa ceva nu este posibil, ca poate eu am luat si alte pastile.Nu contest ca homeopatia a vindecat alte boli, dar trebuie si homeopatii sa admita ca nu pot vindeca tot si ca mai sunt si nereusite ( asa cum recunosc medicii).Nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar poate tu te-ai vindecat de vreo boala si acum le faci reclama, dar incearca sa admiti ca nu toata lumea se vindeca.
In cazul meu eram constienta ca dupa operatie voi ramane cu dureri si amorteli la picioare deoarece mie mi-a fost lezat nervul sciatic dinainte de operatie, cand am ajuns la operatie nu mai puteam merge deloc, imi taram picioarele si culmea nu ma mai durea nimic.
0
07-09-2009, ora 16:54
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Pentru mihaela 38, eu dupa operatie 2 saptamani nu am avut nici o durere si mergeam foarte usor, apoi au inceput durerile suportabile.timp de o sapt, apoi brusc stand la masa am simtit ceva ca o taietura la mijloc si asa am ramas, nu-mi simteam picioarele, aveam dureri groaznice si tremuram toata.Am sunat la medicul care m-a operat si mi-a zis sa stau linistita ca am facut o discita, a fost groaznic doua luni de zile nu am coborat din pat, sunam medicul in fiecare seara si ii spuneam cum mai e durerea si el imi spunea ce tratament sa iau, imi facea analizele (vsh, fibrinogenul si proteina C reactiva )in fiecare saptamana, am mers la control cand m-am putut ridica in picioare cat de cat si Dr-ul mi-a zis ca este bine ca ma voi face bine ca bla, bla.Am sperat ca ma fac bine si nici nu m-am pensionat cum aveam dreptul asa ca acum stau acasa si nu stiu ce sa mai fac.La recuperari eu merg la Eforie Nord, trebuie sa merg iar luna viitoare, dar oricum cred ca este ca o frectie la piciorul de lemn. Daca ai timp sa intri la profilul meu si sa cauti eu am postat intr-un topic si rezultatul RMN-lui dupa un an de la operatie care arata mai rau ca inainte de operatie.Eu am facut osteodiscita si aceasta infectie mi-a mancat(macinat ) osul acolo unde s-a localizat si pe langa asta mi-a mai crescut si un chist in zona operatiei pe coloana care apasa nu stiu unde, am o gramada de probleme am sa-ti mai scriu si alta data sau am sa-ti trimit mesaj privat, daca nu te superi, cai nici sa stie toata lumea problemele mele si sa isi dea cu parerea nu imi place, caci numai cine a trecut prin asa ceva stie.Te las, iti doresc sanatate si numai bine. Maria
0
07-09-2009, ora 17:53
mihaela 38
Nu este medic/terapeut
mihaela 38
pentru mary44:daca stau bine bine si judec, problemele tale sunt mult mai grave si mai periculoase decat ale mele.Ce pot eu sa-ti spun e ca sa incerci orice e posibil, fiindca din cunostintele mele medicale stiu ca nervii periferici au o mare putere de recuperare dar nu de azi pe maine, ci cu multa rabdare, multe medicamente si intelegere din partea familiei.Ar trebui sa ceri si parerea unui alt neurochirurg pentru ca sunt multi care chiar sunt foarte buni, mai ales ca ai RMN facut.Nici eu nu am putut umbla inainte de operatie cu piciorul stang, aveam dureri ingrozitoare si mai mai ca am ajuns sa umblu in coate si genunchi.Am avut hernia rupta pe nerv si fara operatie nu se mai putea.Dar am scapat.Apoi au venit simptomele celelalte la ambele picioare.Ce vrei sa spui cu mesaj privat si cum se procedeaza?Te referi la messenger, mail? Sunt de acord oricum, nu ma supar.Sanatate multa.
0
07-09-2009, ora 18:17
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Mihaela, dai clic pe modificati profilul dv si acolo gasesti mesaj sau invers daca vrei sa0-mi scrii. Am sa-ti las acum um mesaj.
0
10-09-2009, ora 08:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mary: homeopatia vindeca numai daca s-a gasit remediul potrivit. Acest lucru nu este totdeauana usor, din mai multe motive:
1) homeopati amatori (ca si in medicina clasica)
2) boli complicate, mai ales cu simptome mascate dupa tratamente alopate
3) nerabdarea pacientului si neintelegerea principiului homeopatiei. Corpul se vindeca dupa legile organismului si pot aparea tot felul de procese de dezintoxicare mai ales dupa ce au fost luate remedii alopate si pe care pacientul trebuie sa le inteleaga ca sunt necesare.
4). Ingurgitarea de substante care opresc efectul remediilor homeopate (medicamente alopate, cofeina, uleiuri eterice, iuteli)

Daca tu ai nimerit la un medic homeopat care face o homeopate "alopata", si nu homeopatia clasica, asa cum sunt destui din pacate, nu este vina homeopatiei.
Si in medicina clasica se stie diferenta intre un medic bun si unul prost.
Cateodata nici pt. cel mai bun medic homeopat nu este usor sa se gaseasca un remediu potrivit de la prima incercare dupa o gramada de tratamente alopate.
Homeopatia poate vindeca numai atunci cand se gaseste remediul potrivit si daca acest remediu nu este oprit din actiune. Homeopatia poate vindeca f. multe, dar nu orice bolnav poate fi vindecat (de orice medic) din cauzele explicate mai sus.
Asta este diferenta fata de medicamentele alopate care indiferent de medic nu vindeca oricum nimic.
0
29-10-2009, ora 18:52
dode.1999
Nu este medic/terapeut
dode.1999
PENTRU MIHAELA 38: ma numesc Cristina si in urma cu aproape 2 luni am fost operata de hernie de disc l4. Spune-mi, te rog, la cit timp dupa operatie te-ai simtit bine? Eu inca mai am dureri, intepaturi, arsuri in talpi, lucru care ma ingrijoreaza foarte tare. Mentionez ca am avut aceste simptome si inainte de operatie. Tu ai avut aceste simptome inainte de operatie, dar dupa ? Daca poti, da-mi te rog, mai multe detalii atit in ceeace priveste simptomele tale cit si in ceeace priveste perioada de recuperare (cit a durat la tine, dupa cit timp ai inceput serviciul, etc)
0
30-03-2010, ora 18:47
dany-ela
Nu este medic/terapeut
dany-ela
pt DODE1999. Si eu sunt op din2007.acum trebuie sa ma operez iarasi la alt nivel. pt ca nu am respectat ce mi s-a recomandat. simptomele sunt diferite.poti sa simti amorteli tot timpul. dar ai grija sa nu faci efort.sa mai faci un ex RMN cand poti. MULTA SANATATE
0
10-04-2010, ora 11:57
dode.1999
Nu este medic/terapeut
dode.1999
pentru dany-ela
multumesc pentru răspuns şi te-aş ruga să-mi spui mai pe larg cum au decurs lucrurile la tine, ce simptome aveai, cine te-a ooperat, cum te-ai simţit după operaţie, cum te simţi acum etc.Te rog mult de tot să-mi răspunzi. Eu simt că sunt la capătul puterilor.
CRISTINA
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.