Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?

Buna ziua,
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata
- 3intarzierile menstruale
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 1Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 2Menstruatia intarziata.
- 3Intarziere menstruatie
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 2Antiobiotice și menstruație
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 1Menstruatie intarziata!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: