Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
Buna ziua,
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 3Nu a venit inca menstruatia. Intarziere sau...?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 17nu imi vine menstruatia!
- 5Imi intarzie menstruatia
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 2Menstruație întârziată
- 3Oare sunt insarcinata?
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Menstruatie intarziata
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: