Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
Buna ziua,
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 3intarzierea ciclului menstrual
- 3Intirziere menstruatie.. daca sunt insarinata cum scap de ea?
- 6sunt insarcinata?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 4as putea fi insarcinata?
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 4sarcina sau nu?
- 1Intarziere CM
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 0Intarziere ciclu
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: