posibila sarcina?
Salut.acum doua saptamani si ceva am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in anus, apoi nu am mai continuat.menstruatia mi-a venit peste cateva zile si m-a tinut cam o saptamana.am facut doua teste de sarcina si mi-au iesit negative. acum ma dor putin sanii, alte simptome nu am...e totusi posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii
Deci sa recapitulam : ai facut sex anal ca sa spunem pe romaneste, apoi ti-a venit menstruatia si nu ai nici un fel de simptom decat ca te dor sanii?Ce te face sa te gandesti ca este posibil macar 1% sa fii ramas insarcinata?NU este posibil asa ceva asa ca poti fii linistita.
nu stiu ce ma face sa ma gandesc la asta, probabil am citit o gramada de lucruri pe net care m-au facut sa ma panichez degeaba :(. cred ca ar trebui sa ma mai linistesc...
Ar fi cazul sa te linistesti...daca mai ai astfel de panicari :).poti sa te adresezi chiar unei prietene cu mai multa experienta...succes in continuare... :))
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 2oare sunt inarcinata?
- 6frica de a fi insarcinata...
- 4sunt gravida?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 24Virgina si gravida?
- 5Sarcina sau nu?
- 1Simptome sarcina?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: