Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie

Buna. Revin cu o problema care m a disperat in ultima perioada.. am ajuns de 2 ori la urgente din cauza unei microlitiaze renale iar la ambele spitale mi au spus ca exista si probabiitatea unei sarcini.. ultimul meu ciclu a fost pe 3 iunie, am facut in jur de 5 teste printre care ultimul saptamana trecuta si toate au iesit negative. Am mers la ginecolog pentru o eco transvaginala unde dl dr mi a spus ca momentan nu vede vreo sarcina insa pe trompe se vedea ceva, nu mi a spus daca este ovulul eliberat sau vreo sarcina ectopica. Mi a recomandat sa fac beta HCG insa n am reusit sa ajung nici acum sa fac aceasta analiza.. pana atunci credeti ca ar putea fi vb de o sarcina ft incipienta..? Mentionez ca am simptome, am sanii sensibili si mariti usor.. greata, stare de oboseala accentuata, mucus cervical destul de abundent dar fara miros si culoare, uneori este transparent, alteori albicios cu o tenta cremoasa.. am usoare dureri pelvine..Eu imi doresc un bebe si toata lumea mi a spus ca exista posibilitatea sa fi ramas dar nimeni nu mi confirma dar nici nu imi infirma.. ce sa fac, va rog sa mi spuneti daca ati mai trecut prin ceva similar.. daca ati ramas insarcinate insa testele aratau rezultat negativ..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 3oare pot ramane gravida?
- 3E insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 4Am comis-o
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 6Am rămas însărcinată ?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 4Gravida sau nu ?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
- 0Risc de sarcina?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: