Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie

26-07-2021
Simona2699
Nu este medic/terapeut
Simona2699
Buna. Revin cu o problema care m a disperat in ultima perioada.. am ajuns de 2 ori la urgente din cauza unei microlitiaze renale iar la ambele spitale mi au spus ca exista si probabiitatea unei sarcini.. ultimul meu ciclu a fost pe 3 iunie, am facut in jur de 5 teste printre care ultimul saptamana trecuta si toate au iesit negative. Am mers la ginecolog pentru o eco transvaginala unde dl dr mi a spus ca momentan nu vede vreo sarcina insa pe trompe se vedea ceva, nu mi a spus daca este ovulul eliberat sau vreo sarcina ectopica. Mi a recomandat sa fac beta HCG insa n am reusit sa ajung nici acum sa fac aceasta analiza.. pana atunci credeti ca ar putea fi vb de o sarcina ft incipienta..? Mentionez ca am simptome, am sanii sensibili si mariti usor.. greata, stare de oboseala accentuata, mucus cervical destul de abundent dar fara miros si culoare, uneori este transparent, alteori albicios cu o tenta cremoasa.. am usoare dureri pelvine..Eu imi doresc un bebe si toata lumea mi a spus ca exista posibilitatea sa fi ramas dar nimeni nu mi confirma dar nici nu imi infirma.. ce sa fac, va rog sa mi spuneti daca ati mai trecut prin ceva similar.. daca ati ramas insarcinate insa testele aratau rezultat negativ..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •