Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
Buna!!!!
Pe 4 august am avut un contact sexual. Primele 5 minute a fost neprotejat iar apoi a fost neprotejat. A doua zi el a avut un dubiu si am luat Escapelle 1, 75 mg. De cateva zile am niste scurgeri abundente albicioase si e posibil sa fi facut candidoza... Sunt putin cam agitata oricum.. Ciclul trebuie sa-mi vina pe 16 august dat sunt nelinistita. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata in urma actului de 5 minute chiar daca am luat pastila de a doua zi?
Pe 4 august am avut un contact sexual. Primele 5 minute a fost neprotejat iar apoi a fost neprotejat. A doua zi el a avut un dubiu si am luat Escapelle 1, 75 mg. De cateva zile am niste scurgeri abundente albicioase si e posibil sa fi facut candidoza... Sunt putin cam agitata oricum.. Ciclul trebuie sa-mi vina pe 16 august dat sunt nelinistita. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata in urma actului de 5 minute chiar daca am luat pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 5am probleme legate de viata sexuala
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 3Pilula de a doua zi
- 2postinor 2
- 0Sa iau sau nu pilula de a doua zi? Help!
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Sex neprotejat
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 2Sunt gravidă??
- 0Care este tatal copilului?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 1Și-a făcut efectul Escapelle?
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Escapelle
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: