pot suprapune un alt tratament?
buna ziua.Am 23 de ani si sunt casatorita.De 9 zile fac un tratament cu asentra-1/2seara(25mg) si 2*1/zi ansilan(10mg) pt o nevroza..sau depresie usoara, mi-a zis medicul neurolog.As dori sa stiu, in conditiile in care am fost, ieri, la un dermatolog, si m-a diagnosticat cu eczematide, daca este permis sa urmez concomitent urmatorul tratament:aerius 2*1/zi tp de 10 zile si travocort-unguent 2*1/zi tp de14 zile.Ce parere aveti?
Sa astept acum terminarea tratamentului indicat de neurolog si pe urma sa incep cu cel de la dermatologie?Ma tem ca aceasta pata, eczematida pe care o am pe picior sa nu se extinda intre timp(timp in care fac tratamentul neuro).
Va rog spuneti-mi parerea dvs.Va multumesc.Multa sanatate va doresc!
Sa astept acum terminarea tratamentului indicat de neurolog si pe urma sa incep cu cel de la dermatologie?Ma tem ca aceasta pata, eczematida pe care o am pe picior sa nu se extinda intre timp(timp in care fac tratamentul neuro).
Va rog spuneti-mi parerea dvs.Va multumesc.Multa sanatate va doresc!
2 comentarii
Mi-a fost prescris si mie Asentra pt anxietate. Inca n-am inceput sa-l iau, pt ca prospectul m-a cam speriat. Imi poti spune, te rog, daca a avut efecte secundare la tine? Cum te simti de cand il iei?
buna si mie mi-a fost prescris asentra si asi vrea sa stiu cum te simti de la el.ms anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 11Episod maniacal indus
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 5mianserinul 30mg si efectele secundare
- 10Problema psihica?
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 16Depresie?
- 7Depresie si medicamentele care mi-au fost prescrise de catre medic.
- 6Cer prea mult?
- 4criza puternica de depresie
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 5Nu pot sa adorm de aproape 5 ani...oare este depresie?
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 3Depresie
Mai multe informații despre: Depresia Eczematidele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: