poti sa ramai gravida si fara penetrare?

46 comentarii 1 2
0
27-09-2013, ora 23:44
me again
Nu este medic/terapeut
me again
Incredibil cat de multi analfabeti se f*t in tara asta! Invatati dracu' sa scrieti corect si sa intretineti relatii sexuale normale, in cunostinta de cauza!
0
09-04-2014, ora 15:16
Anamarias.124
Nu este medic/terapeut
Anamarias.124
Buna..
Eu si prietenul meu mai avem diferite momente de, , joaca'..ba cu lenjerie intima, ba fara..ultima data ne-am pierdut cu firea si a incercat sa intre in mine, dar eu nu l-am lasat..dar substanta aceea(sperma) era putin intinsa in zona intima, dar m-am sters imediat..
amandoi suntem virgini si nu ne-am propus sa facem astfel de lucruri..as vrea sa stiu totusi daca am sanse sa raman gravida
mentionez ca nu sunt in perioada fertila, iar pana la urmatorul ciclu menstrual mai este o saptamana..sa astept totusi ciclul?! In opinia mea nu cred ca sunt gravida, nici nu ma penetrat, deci substanta aceea nu a ajuns in vaginul meu..a fost doar la suprafata. Astept cat mai curand un raspuns..Multumesc anticipat!
0
17-04-2014, ora 23:52
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Aparitia sarcinii (graviditatea) presupune fertilizarea ovulului de catre spermatozoid. Spematozoizii intra in vaginul femeii, inoată prin cavitatea uterului si ies de acolo, in mod normal la nivelul partii falopiene a trompelor uterine unde intalnesc ovulul. Prin aceasta explicatie am dorit sa intelegeti ca pentru a ramane femeia insarcinata este necesar ca sperma barbatului sa ajunga in vaginul acesteia - asta in cazul fertilizarii in vivo - iar aceasta sa se afle in perioada de maxima fertilitate.
0
27-06-2015, ora 08:17
BiancaMa
Nu este medic/terapeut
BiancaMa
Buna.Am 16 ani si pe data de 12 iunie eu cu prietenul meu ne-am jucat putin. i-am provocat eu excitarea si si-a dat drumul din mana mea. Ne-am sters amandoi cu servetele umede si dupa s-a suit pe mine si am inceput sa ne frecam chilotii. Repet, cand i-am provocat excitarea ca sa-si dea drumul nu avea chiloti.Am facut miscarile amandoi cu, chilotii pe noi. Intrebarea este daca as putea ramane insarcinata asa udor. Mi-a venit menstruatia la 2 zile dupa aceea si a durat 5 zile. Am facut un test de sarcina tip stilou dupa o saptamana si a iesit o liniuta neagra foarte clara. Mi-e frica As putea?
0
08-03-2016, ora 20:32
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Buna ziua! Am 21 de ani, inca nu mi am inceput viata sexuala propriu zis. De curand am practicat jocuri cu prietenul meu. A incercat sa o bage dar nu a reusit, nu a intrat deoarece ma durea fiind prima data. Nu si-a dat drumul in mine.imi este teama daca nu cumva am ramas gravida deoarece mi-a intarziat ciclul menstrual 3 saptamani de la data la care trebuia sa vina. Raspuns va rog!
0
09-03-2016, ora 00:11
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Exista o posibilitate daca a intrat capul penisului un pic. Lichidul preejaculator contine si el spermatozoizi.
Eu totusi nu inteleg de ce nu ati folosit niciun mijloc de protectie? Daca reusea sa o introduca, atunci sansele erau mult mai mari, dar tu nu stiai ca el pana la urma nu va reusi sa intre, deci: de ce nu ati folosit nici o protectie? Tu nu mai esti o adolescenta, trebuie sa stii ca daca nu iti doresti un copil, trebuie sa iei niste masuri. Cumpara un test de sarcina si zi-ne cat mai repede posibil rezultatul, sa stim ca sa te mai sfatuim in continuare. Chiar daca esti insarcinata, nu trebuie neaparat sa faci avort. Daca sarcina nu are mult timp, medicul iti poate prescrie o pastila care face sa iti vina menstruatia fortat si e gata sarcina. Fa testul acela cat mai repede!
0
09-03-2016, ora 08:45
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Am facut testul si rezultatul a aratat ca nu sunt insarcinata. A aparut doar o liniuta pe test, in loc de 2 daca eram insarcinata
0
09-03-2016, ora 12:09
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Astazi l-am facut pe al 2-lea (la interval de 3 zile fata de primul test facut). Tot negativ e. Ambele au fost negative si tot nu stiu de ce intarzie.
0
09-03-2016, ora 13:59
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Tu in mod normal ai menstruatia regulata? Mai intarzie cateodata? La mine de ex vine un pic mai repede, dar cam de 1-2 ori pe an mai intarzie o saptamana sau doua. Am avut un moment in care nu mi-a venit deloc 1 luna de la stres. Daca stii ca ai avut si tu o perioada mai stresanta, e normal sa mai intarzie, dar problema e sa nu ai un chist pe ovare sau ceva de genul...
Ti-as recomanda un consult ginecologic, ca sa descopere cauza, desi e probabil sa dai peste unul care nu va dori sa te consulte pt ca esti virgina. Totusi, vorbeste deschis cu el/ea sa-ti arate posibilitatile. Sa auzim vesti bune.
0
09-03-2016, ora 14:18
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Niciodata nu mi-a venit la timp, in aceeasi data ca si luna anterioara. Venea mereu dupa o saptamana. Eu la varsta de 15 ani am fost operata de apendicita si atunci mi-au scos si 2 chisturi de pe ovar. Dar nu am avut niciodata probleme sa intarzie mai mult. Burta ma doare uneori dar.degeaba.
0
09-03-2016, ora 14:22
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Pot sa spun ca sunt foarte stresata. Sunt ultimul an la facultate si imi scriu licenta. Ma simt in criza de timp, vreau ca totul sa iasa bine si.poate e si asta
0
09-03-2016, ora 14:38
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Atunci cel mai probabil e de la stres. Mai asteapta putin si daca vezi ca nu vine, du-te la un ginecolog. Daca intarzie mai mult de 1 luna nu e cazul sa mai astepti.
Succes cu pregatirea pt licenta! :)
0
09-03-2016, ora 14:50
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Multumesc frumos pentru sfaturi! O primavara frumoasa!
0
11-03-2016, ora 11:56
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Femeile care nu au un ciclu regulat au dificultate in a stabili cand pot ramane insarcinate, dar in acest sens pot consulta un medic din specialitatea ginecologie.
0
14-04-2016, ora 13:11
Iulianavalentina
Nu este medic/terapeut
Iulianavalentina
Menstruatia a venit dupa intarzierea de 1 luna si o saptamana. Mai are rost sa-mi fac griji pentru o posibila sarcina?
0
17-04-2016, ora 18:52
FLavinia
Nu este medic/terapeut
FLavinia
Citesc si ma ingrozesc. Educatia sexuala in scoli e necesara!
Adaugă un comentariu / răspuns
46 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Sunt însărcinată?
  •