Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
Bună ziua! Acum un an am fost operat de hernie inghinala dreapta, laparoscopic. Cand obosesc putin sau stau mai mult in picioare simt ca o presiune, un disconfort în zona unde am fost operat, dimineața cand ma trezesc totul e ok, după câteva ore încep să simt presiune si disconfort dar nu apare nici o umflatura. Acest disconfort l-am simțit și înainte de operatie. O fi recidiva? Mentionez ca am fost diagnosticat acum 2 luni si cu varicocel bilateralgrad 3. O fi de la varicocel sau are legatura cu operatia de hernie? Multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 5dupa operatia de varicocel, iar acum simptomele au reaparut
- 3Probleme hernie inghinala!
- 2Hernie inghinala?
- 8Durere inghinala dupa operatie de hernie
- 1Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?
- 0inceput hernie inghinala
- 3Durere in zona ovarului drept - hernie inghinala?
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 13Gaura in Operatie hernie inghinală
- 5Hernie inghinală operată
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 0Recomandare chirurg Oradea
- 1Hernie inghinala
- 7Hernie inghinala stânga.
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 3Umflatura testicol dupa operatie
- 0Dupa operatia de varicocel
- 4Hernie inghinala și prostatita
Mai multe informații despre: Varicocelul Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: