Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
am terminat ciclu in urma cu 4 zile..., si am facut dragoste cu prietenul meu. in timp ce o facea, prezervativul a ramas in mine, fara sa se sparga si nici prietenul nu ejaculase. exista riscul de-a ramane INSARCINATA? urmeaza sa merg la un consul endocrinologic pe 15 ian... dak iau "pastila de-a 2 zi" are efect negativ asupra consultatiei? ce m-ti sfatui sa fac? pls, raspuns urgent. multumesc.
7 comentarii
am ciclu neregulat, de aceea sunt programata la endocrinologie. "lichidul " eliminat inaintea ejacularii (udatul la baieti), contine spermatozoizi? am motive sa imi fac griji?
nu. nu ai nici un motiv sa iti faci griji. Atat timp cat el nu a ejaculat..lichidul despre care intrebi nu contine spermatozoizi!
sa nu mai folosesti prezervativ.si sa introduci in vagin cu 30 minute inaite de a face sex, o pastila de vitamina C, si numai ai probleme cu sarcina
nu am auzit inj viata mea de asa ceva,...cu pastila de vitamina C.Cum sa nu mai folosesca prezervativul?eu sincer nu am auzit de metoda asta...si ma indoiesc sincer..
Citi ani ai Alina? Pastila de vitamina C a salvat multe vieti pina in 89. Este unul dintre cele mai eficace anticonceptionale locale.
Cami_miha
Si daca ai ramas insarinat se poate rezolva oricind.
Sfatul meu este sa nute joci cu patilele ale caror efecte secundare nu au fost studiate.
Cami_miha
Si daca ai ramas insarinat se poate rezolva oricind.
Sfatul meu este sa nute joci cu patilele ale caror efecte secundare nu au fost studiate.
terminati-va dreaq cu afirmatiile de genu ca vit C poate fii folosita pe post de anticonceptional.E CEA MAI MARE TAMPENIE!!!
poti sa ai 50 de ani dak esti informat prost.Deci chiar e o prostie faza cu vitamina C.Dak ar fi adevarata vrezi ca s-ar mai chinui toti cu tot felu de metode contraceptive? :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 3contact intravaginal !
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 2pot fii insarcinata?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 3sarcina
- 4Am comis-o
- 5Sarcina sau nu?
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 6Am rămas însărcinată ?
- 4sarcina cu trompe legate
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 0Ajutați-Mă
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 1Pot fi însărcinată?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: