Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?

Buna,
Intr-o frumoasa zi de iunie am facut sex protejat cu prietenul meu;
Aproape de finalizarea frumosului act sexual, am pus mana pe penisul lui si am constatat ca prezervativul nu mai era acolo unde in mod normal trebuie sa fie, adica pe penis!
Asadar, prezervativul a ramas in vagin!
Ulterior m-am spalat foarte bine;
Intrebare:- Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
Multumesc;
Intr-o frumoasa zi de iunie am facut sex protejat cu prietenul meu;
Aproape de finalizarea frumosului act sexual, am pus mana pe penisul lui si am constatat ca prezervativul nu mai era acolo unde in mod normal trebuie sa fie, adica pe penis!
Asadar, prezervativul a ramas in vagin!
Ulterior m-am spalat foarte bine;
Intrebare:- Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
Multumesc;
6 comentarii

Din ce stiu eu, ramai insarcinata daca si numai daca sperma ajunge in vaginul tau, deci daca accidental din prezervativ sperma s-a prelins in vagin, sunt sanse destul de mari sa fii insarcinata...

buna...am si eu o nelamurire.acum 2 sapt am facut sex protejat cu prietenul meu. dar am pofte de mancare si mi-a crescut burta...shi trebuia sa imi vina ciclu shi nu mi-a venit...oare sunt insarcinata...te rog sa-mi raspunzi

delia t, aici nu stiu daca iti poate spune cineva cu certitudine daca esti sau nu insarcinata, in 2 saptamani de la contact se poate sa apara simptome de sarcina, ia un test ca sa te convingi, se gaseste in orice farmacie si nu costa prea mult, depinde si ce firma alegi

ms mult k mi-ai raspuns...da mi-am facut shi nu sunt, , , , deoarece nu si-a dat drumul in mine.tinem legatura..:*

sa stii ca asta cu datului drumu in tine nu e elocventa, ca stii tu, baiatul elibereaza un lichid inainte de ejaculare si ala poate sa aiaba spermatozoizi, numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 6Sunt gravida?
- 3oare sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 4test de sarcina
- 12Pastila de a doua zi
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 7ovulatie si lichid seminal
- 3Simptome sarcina?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata? prezervativul ramas in vagin
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: