Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?

Buna,
Intr-o frumoasa zi de iunie am facut sex protejat cu prietenul meu;
Aproape de finalizarea frumosului act sexual, am pus mana pe penisul lui si am constatat ca prezervativul nu mai era acolo unde in mod normal trebuie sa fie, adica pe penis!
Asadar, prezervativul a ramas in vagin!
Ulterior m-am spalat foarte bine;
Intrebare:- Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
Multumesc;
Intr-o frumoasa zi de iunie am facut sex protejat cu prietenul meu;
Aproape de finalizarea frumosului act sexual, am pus mana pe penisul lui si am constatat ca prezervativul nu mai era acolo unde in mod normal trebuie sa fie, adica pe penis!
Asadar, prezervativul a ramas in vagin!
Ulterior m-am spalat foarte bine;
Intrebare:- Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
Multumesc;
6 comentarii

Din ce stiu eu, ramai insarcinata daca si numai daca sperma ajunge in vaginul tau, deci daca accidental din prezervativ sperma s-a prelins in vagin, sunt sanse destul de mari sa fii insarcinata...

buna...am si eu o nelamurire.acum 2 sapt am facut sex protejat cu prietenul meu. dar am pofte de mancare si mi-a crescut burta...shi trebuia sa imi vina ciclu shi nu mi-a venit...oare sunt insarcinata...te rog sa-mi raspunzi

delia t, aici nu stiu daca iti poate spune cineva cu certitudine daca esti sau nu insarcinata, in 2 saptamani de la contact se poate sa apara simptome de sarcina, ia un test ca sa te convingi, se gaseste in orice farmacie si nu costa prea mult, depinde si ce firma alegi

ms mult k mi-ai raspuns...da mi-am facut shi nu sunt, , , , deoarece nu si-a dat drumul in mine.tinem legatura..:*

sa stii ca asta cu datului drumu in tine nu e elocventa, ca stii tu, baiatul elibereaza un lichid inainte de ejaculare si ala poate sa aiaba spermatozoizi, numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 2sunt oare insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 5este posibila o sarcina?
- 3se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 5oare pot ramane insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0posibila sarcina?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 0Menstruatie sau nu
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata? prezervativul ramas in vagin
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: