primul test pozitiv, al doilea negativ
buna.am si eu o nelamurire, am un CM destul de neregulat asa ca nu imi pot da seama daca sunt sau nu insarcinata doar daca intarzie cateva zile.trebuia sa vina in 25decembrie, dar cum inca nu a venit ieri am facut un test ca sa fiu sigura.linia care inidica k esti insarcinata a aparut foarte foarte slab.asa ca am avut indoieli dak e sau nu pozitiv, azi dimineatza am avut o scurgere usor maronie dar atat, sa oprit si menstruatia nu a venit, am facut inca un test (aceiasi marca) dar asta a iesit negativ :(.nu mai stiu care dintre teste sa il cred, imi doresc mult un bebe si nu stiu ce sa cred, daca pe bune sunt insarcinata sau nu.multumesc mult
2 comentarii
Mergeţi la orice laborator şi cereţi dozarea hormonului beta-hCG din sânge. Puteţi mânca înainte.
Dar ce ziceti de 2 teste pozitive la a 5 a zi de intarziere si respectiv a 8 zi. si urmatoarele 2 negative la a 9 zi de intarziere si respectiv a 10 zi? Eu am o intarziere de 10 zile fara urma de sangerari. am facut si un test de sange in a 9 zi de intarziere dar nu stiu ce test mi au facut ca mi au dat rezultatul pe loc negativ. Astept parerea dvs.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2test de sarcina
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 7test de sarcina
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Intarziere menstruatie
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 1A doaua linie roz pal pe 3 teste de sarcina. Eroare sau sarcina ?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 4Conceptie - La cat timp poate iesi testul pozitiv?
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 1Test de sarcina negativ
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: