primul test pozitiv, al doilea negativ

buna.am si eu o nelamurire, am un CM destul de neregulat asa ca nu imi pot da seama daca sunt sau nu insarcinata doar daca intarzie cateva zile.trebuia sa vina in 25decembrie, dar cum inca nu a venit ieri am facut un test ca sa fiu sigura.linia care inidica k esti insarcinata a aparut foarte foarte slab.asa ca am avut indoieli dak e sau nu pozitiv, azi dimineatza am avut o scurgere usor maronie dar atat, sa oprit si menstruatia nu a venit, am facut inca un test (aceiasi marca) dar asta a iesit negativ :(.nu mai stiu care dintre teste sa il cred, imi doresc mult un bebe si nu stiu ce sa cred, daca pe bune sunt insarcinata sau nu.multumesc mult
2 comentarii

Mergeţi la orice laborator şi cereţi dozarea hormonului beta-hCG din sânge. Puteţi mânca înainte.

Dar ce ziceti de 2 teste pozitive la a 5 a zi de intarziere si respectiv a 8 zi. si urmatoarele 2 negative la a 9 zi de intarziere si respectiv a 10 zi? Eu am o intarziere de 10 zile fara urma de sangerari. am facut si un test de sange in a 9 zi de intarziere dar nu stiu ce test mi au facut ca mi au dat rezultatul pe loc negativ. Astept parerea dvs.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3test de sarcina, menstruatie intarziata (9 zile)
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 1test de sarcina sigur
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 7vreau un bebe
- 19pot fi insarcinata?
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 1Test de sarcina negativ!
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 3Avort spontan
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Analiza de sange beta hcg
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: