primul test pozitiv, al doilea negativ

09-01-2012
DeeaBM
Nu este medic/terapeut
DeeaBM
buna.am si eu o nelamurire, am un CM destul de neregulat asa ca nu imi pot da seama daca sunt sau nu insarcinata doar daca intarzie cateva zile.trebuia sa vina in 25decembrie, dar cum inca nu a venit ieri am facut un test ca sa fiu sigura.linia care inidica k esti insarcinata a aparut foarte foarte slab.asa ca am avut indoieli dak e sau nu pozitiv, azi dimineatza am avut o scurgere usor maronie dar atat, sa oprit si menstruatia nu a venit, am facut inca un test (aceiasi marca) dar asta a iesit negativ :(.nu mai stiu care dintre teste sa il cred, imi doresc mult un bebe si nu stiu ce sa cred, daca pe bune sunt insarcinata sau nu.multumesc mult
2 comentarii
0
10-01-2012, ora 02:07
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mergeţi la orice laborator şi cereţi dozarea hormonului beta-hCG din sânge. Puteţi mânca înainte.
0
20-03-2015, ora 15:14
???
Nu este medic/terapeut
???
Dar ce ziceti de 2 teste pozitive la a 5 a zi de intarziere si respectiv a 8 zi. si urmatoarele 2 negative la a 9 zi de intarziere si respectiv a 10 zi? Eu am o intarziere de 10 zile fara urma de sangerari. am facut si un test de sange in a 9 zi de intarziere dar nu stiu ce test mi au facut ca mi au dat rezultatul pe loc negativ. Astept parerea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: