Conceptie - La cat timp poate iesi testul pozitiv?
Buna seara! La cat timp poate iesi testul pozitiv? De exemplu daca am doua saptamani de sarcina, ar iesi la test sau trebuie sa mai astept ceva timp pana imi pot face un test care sa fie concludent? Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
4 comentarii
Buna seara. Faceti testul la 3 saptamani sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei.
Bună ziua! Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil. Nu am avorturi, nu am alte afectiuni decat niste mici chisturi, “ ovare micropolichistice”, cu care am inteles sa pot ramane insarcinata. Incercam de aproximativ 4 luni si nimic… ma dispera ideea pe care mi-a spus-o dna doctor “ esti perfect sanatoasa”, iar eu inca nu am ramas insarcinata. Cum sa procedez? Voi ce suplimente ati luat in perioada de preconceptie sau care e secretul? Mentionez ca nu am ciclul regulat, cred ca asta ar fi singura problema
Bună tuturor, am și eu nelămurire am făcut test de ovulație azi și o ieșit degativ. Simptome de menstruatie nu am decât ca am sensibilitate la sâni. Am avut scurgeri maronii gelatinoase acum ceva timp și am 7 zile de întârziere. Acele scurgeri leam avut înainte de menstruatie cu 3 săptămâni, oare ce sa fie? Testele de ovulatie ies negative dacă ești însărcinată? Chiar ne dorim mult un bebe.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 2teste de sarcina
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3testul de sarcina cand se face?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 3test de sarcina
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 8Sunt insarcinata?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 0Test de sarcina pozitiv după mai mult de 10 min și al doilea negativ
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
- 1După cât timp pot avea încredere in testul de sarcina?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: