Conceptie - La cat timp poate iesi testul pozitiv?
Buna seara! La cat timp poate iesi testul pozitiv? De exemplu daca am doua saptamani de sarcina, ar iesi la test sau trebuie sa mai astept ceva timp pana imi pot face un test care sa fie concludent? Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
4 comentarii
Buna seara. Faceti testul la 3 saptamani sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei.
Bună ziua! Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil. Nu am avorturi, nu am alte afectiuni decat niste mici chisturi, “ ovare micropolichistice”, cu care am inteles sa pot ramane insarcinata. Incercam de aproximativ 4 luni si nimic… ma dispera ideea pe care mi-a spus-o dna doctor “ esti perfect sanatoasa”, iar eu inca nu am ramas insarcinata. Cum sa procedez? Voi ce suplimente ati luat in perioada de preconceptie sau care e secretul? Mentionez ca nu am ciclul regulat, cred ca asta ar fi singura problema
Bună tuturor, am și eu nelămurire am făcut test de ovulație azi și o ieșit degativ. Simptome de menstruatie nu am decât ca am sensibilitate la sâni. Am avut scurgeri maronii gelatinoase acum ceva timp și am 7 zile de întârziere. Acele scurgeri leam avut înainte de menstruatie cu 3 săptămâni, oare ce sa fie? Testele de ovulatie ies negative dacă ești însărcinată? Chiar ne dorim mult un bebe.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 8menstruatie peste sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 5menstruatie intarziata, test de sarcina negativ, lipsa poftei de mancare
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 3La cat timp se depisteaza sarcina?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 3testele de sarcina
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: