ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!

buna ziua.
pe 25 februarie am avut cm si am luat si antibiotic, dupa term cm am avut contact neprotejat.dupa aproape 2 sap am inceput sa am greturi, dureri de sini, spate, burta si dupa citeva zile am avut o scurgere maronie, o pata mica si atit. acuma inca ma doare sub burta simt ca un bolovan, sinii ma dor la atingere si ma inteapa, spatele ma doare, iar de 2 zile am o scurgere rozalie.ce se intimpla?
testul a iesit pozitiv.
pe 25 februarie am avut cm si am luat si antibiotic, dupa term cm am avut contact neprotejat.dupa aproape 2 sap am inceput sa am greturi, dureri de sini, spate, burta si dupa citeva zile am avut o scurgere maronie, o pata mica si atit. acuma inca ma doare sub burta simt ca un bolovan, sinii ma dor la atingere si ma inteapa, spatele ma doare, iar de 2 zile am o scurgere rozalie.ce se intimpla?
testul a iesit pozitiv.
3 comentarii

daca ti-a iesit testul pozitiv inseamna ca esti insarcinata du-te la un ginecolog sa vezi ce e cu scurgerile respective.nu sunt in regula.

scurgerile le an de 2 zile dar nu permanent, o data cind ma duc la baie am, iar a doua oara nu le mai am, am mai citit pe forum ca e normal, ca se dezv uterul, eu is mica in uter si poate de asta am scurgerile, poate isi face loc, nu stiu

daca vrei sa pastrezi sarcina ar trebui sa te vada ginecologul. si eu am avut la fel si am primit tratament pentru relaxarea uterului.scurgerile din timpul sarcinii nu prea sunt normale dar pot si sa nu fie un semnal de alarma.cel mai bine e sa te asiguri numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare sunt insarcinata?
- 2test de sarcina
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 8e sarcina?
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 4simptome sarcina?
- 43 luni si teste negative?e posibil?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 1Test de sarcina negativ!
- 4posibil sarcina
- 2Simptome de sarcina?
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 3Sunt însărcinată ?
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 2Aș putea fi însărcinată?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: