intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
buna dimineata.mi-a intarziat menstruatia ultima data a fost pe 14 decembrie nu am avut contact sexual de la ultima menstruatie si pana acum am facut un test de sarcina a iesit negativ am dureri de burta si de spate ca si cum mi-ar veni...imi este frica pentru ca acum cateva zile am facut o radioscopie am aflat ca am gastrita cu reflux gastroesofagian pentru care iau si tratament sunt si anemica sa fie cauza intrazierii stresul acumulat in ultimu timp, pastilutele si regimul alimentar...am uitat sa precizez ca am si chist ovarioan drept...va rog sa ma ajutati cu un sfat
5 comentarii
cred ca e din cauza stresului sigur:D si prietena mea are aceeasi problema..dar mai asteapta putin:D..despre sarcina nu cred ca e vorba :)
buna, , am facut un test de sarcina acum 2 saptamani si a iesit pozitiv, am mai facut unul aseara si a iesit tot pozitiv, am facut analize de sange dar nu scrie nimic daca sunt insarcinata sau nu, , , , ce crede-ti ?
nush cel mai bine fa un consult ginecologic
Menstruatia poate intarzia datorita instalarii unei sarcini (dar testul de sarcina negativ in cazul dvs.ar exclude aceasta varianta)sau datorita chistului ovarian.Tratamentul pentru chistul ovarian poate duce si la revenirea menstruatiei:flux, durata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 2fibrom uterin-sarcina
- 7durere de ovare
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 14insarcinata?
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 1testu de sarcina
- 1Intarziere menstruatia
- 1Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
- 2Mi-a intarziat
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 1Intârziere menstruatie
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Testele de sarcina
Mai multe informații despre: Crampele abdominale testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: