intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
buna dimineata.mi-a intarziat menstruatia ultima data a fost pe 14 decembrie nu am avut contact sexual de la ultima menstruatie si pana acum am facut un test de sarcina a iesit negativ am dureri de burta si de spate ca si cum mi-ar veni...imi este frica pentru ca acum cateva zile am facut o radioscopie am aflat ca am gastrita cu reflux gastroesofagian pentru care iau si tratament sunt si anemica sa fie cauza intrazierii stresul acumulat in ultimu timp, pastilutele si regimul alimentar...am uitat sa precizez ca am si chist ovarioan drept...va rog sa ma ajutati cu un sfat
5 comentarii
cred ca e din cauza stresului sigur:D si prietena mea are aceeasi problema..dar mai asteapta putin:D..despre sarcina nu cred ca e vorba :)
buna, , am facut un test de sarcina acum 2 saptamani si a iesit pozitiv, am mai facut unul aseara si a iesit tot pozitiv, am facut analize de sange dar nu scrie nimic daca sunt insarcinata sau nu, , , , ce crede-ti ?
nush cel mai bine fa un consult ginecologic
Menstruatia poate intarzia datorita instalarii unei sarcini (dar testul de sarcina negativ in cazul dvs.ar exclude aceasta varianta)sau datorita chistului ovarian.Tratamentul pentru chistul ovarian poate duce si la revenirea menstruatiei:flux, durata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 3intarziere menstruatie
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 3intarzierea menstruatiei
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 1Sunt gravida?
- 1Intarziere menstruatia
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 3Posibil sarcina?
- 0Posibila sarcina
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 1Intarziere menstruatie
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Crampele abdominale testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: