problema cu orgasmul... durerea de cap
am 44 de ani si cand ar trebui sa am orgasm ma apuca o durere de cap ingrozitoare si asta se repeta tot tmpul
4 comentarii
scrie valorile tensiunii arteriale!
Un Pasti fericit!
Un Pasti fericit!
Esti femeie sau barbat? Ce varsta ai? De cat timp ai senztia asta si daca dupa orgasm iti trece durerea de cap?
sunt femeie am 44 de ani durerea de cap o am de vreo 5-6 luni si atunci cand ar trebui sa ajung la orgasm apare durerea de capin zona fruntii simt ca expodeaza capul si atunci trebuie sa ma opresc
Din intamplare, daca te-ai masturbat in aceste ultime luni, inainte de orgasm, tot aceeasi senztie ai?
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14orgasm?
- 10dureri si ameteli de cap
- 3Durere suspecta, care revine...
- 6dureri foarte dese de cap
- 6cum ajung la orgasmul vaginal.. sa se simta bine?
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 4Crize necontrolate!
- 8Probleme cu orgasmul!!!
- 5cum pot sa ajung la orgasm?
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 4dureri de cap permanente
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 9am atac de panica?
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 0durere puternica de cap
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 10Dureri de cap violente
- 2Ce afectiune am ?
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: