capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni

05-04-2007
confusion
Nu este medic/terapeut
confusion
sunt din oradea. am 20 de ani. si de o vreme am o problema la cap, nu stiu cat de grava e, nu stiu cui sa cer un raspuns detalii.. am gasit acest forum si sper ca cineva ma va ajuta..
capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni.. am stat o perioada cu el asa..in speranta ca durerea va inceta..dar nu a fost asa..dupa un timp mi.am facut curaj si am ajuns la un neurolog..acesta mi.a prescris flamexin si omeran?(dar asta nu sunt sigur)..dupa 7 zile de tratament..durerea mi.a trecut.
inainte cu o luna durerea a inceput sa reapara..spre deosebiere de data trecuta acum tot capul..dar nu durere intensa..imi simt doar capul tulburat..si ma simt f obosit desi nu fac munca fizica..tot timpul sunt obosit.. si adorm f repede..si in plus acuma 3 zile a inceput sa ma doara in jurul ochilor si sa fie putini rosii in partea de jos.. cu aspect de conjuctivita..dupa aceste simtome am consultat iar medicul de familie..care spre deosebire prima oara mi.a dat o trimitere la analize (sange, urina, scaun...) iar eu am mai incercat sa consul un neurolog...considerand ca nu e cazul unor analize..
am apelat la acest forum in speranta de a afla mai multe detalii cu privire la problema mea..sau pt linistea mea..astept raspunsurile dv in cel mai scurt timp..Va Multumesc !
8 comentarii
0
08-04-2007, ora 00:00
confusion
Nu este medic/terapeut
confusion
chiar nimeni nu poate sa.mi raspunda..sa.mi dea un sfat ? e prea ambiguu ceea ce am scris ?
0
11-04-2007, ora 00:00
medic specialist
Nu este medic/terapeut
medic specialist
Buna seara! Imi pare rau ca nu v-am descoperit mesajul mai devreme. Efectuati examen RMN craniu obligatoriu cu substanta de contrast. Consultati apoi nu numai un neurolog, ci si un neurochirurg. O opinie in plus este intotdeauna binevenita.
0
11-04-2007, ora 00:00
confusion
Nu este medic/terapeut
confusion
ok..multumesc mult pt raspuns..
intre timp am mai luat ceva vitamine.. credeam totusi ca oboseala e totusi ceva astenie de primavara..sincer e mai ok si cu astea..dar tot sunt inca obosit si usor tulburat..fara dureri de cap...dar oboseala e !
o zi buna.. doua aiurea..
examenul acesta RMN necesita pe urma si o interpretare a unui medic specialist ? sau mi se va da raspunsul exact dupa cel fac ? si cam la ce se suma se ridica costurile unui astfel de examen ?
0
12-04-2007, ora 00:00
medic specialist
Nu este medic/terapeut
medic specialist
1.RMNul cranian este interpretat de catre medicul specialist in imagistica care-l efectueaza. Raspunsul-l veti primi in cateva zile, maximum. Ulterior efectuarii acestui examen va recomand sa consultati si un neurolog, si un neurochirurg.
2. In legatura cu a 2-a intrebare, adresati-va medicului dvoastra de familie.
0
17-04-2007, ora 00:00
confusion
Nu este medic/terapeut
confusion
totusi..dupa dv. e ceva grav ?
0
23-06-2007, ora 00:00
confusion
Nu este medic/terapeut
confusion
Pana la urma..nu am facut un RMN..toti medicii neurologi la care am fost mi.au spus ca nu e nevoie inca...Am reusit sa fac un examen CT la craniu fara substanta de contrast..si.a iesit ok. Durerea de cap inca a persistat..ba chiar m.ai mult de 2-3 sapt incoace am palpitatii la inima si chiar intepaturi continuie. Am consultat un medic psihiatru care mi.a scris in diagnostica ca am.. tulburari anxioase..si mi.a dat un tratament cu :xanax si fevarin.. Dupa 3 zile de tratament sunt ok..nu mai am palpitatii la inima (intre timp am facu si.un ECG care a iesit ok!) dar capul continuua sa ma doara..sa fiu tulburat mai tot timpul ametit si fara chef de viata.
Imi mai poate spune cineva ce sa fac ? la ce si la cine sa mai apelez ...
Va multumesc..
0
24-06-2007, ora 00:00
medic specialist
Nu este medic/terapeut
medic specialist
Buna seara. Apelati cu incredere la Dr. Ogrezeanu Irina, medic primar neurochirurg la Sp. Bagdasar din Bucuresti, etajul 6. Daca nu o gasiti pe dumneaei, apelati la Dr Rasina Alin care lucreaza tot acolo. Mergeti cu absolut toate actele dumneavoastra medicale.
Multa sanatate!
Ca o mica adaugire, este firesc sa fiti anxios si cu palpitatii, atunci cand aveti dureri aproape permanente!
0
25-05-2010, ora 20:04
colortibier
Nu este medic/terapeut
colortibier
dupa ce mi sa supt -* mam simptit mai bine la cap!


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.