problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu

19-10-2016
zanovel
Nu este medic/terapeut
zanovel
Buna ziua, de cativa ani am probleme cu amigdalele; ganglioni crescuti, pe care i-am tinut sub observatie prin tomograf anual, acestia nici nu au crescut nici nu au scazut; analizele aslo, vsh fibrinogen toate sunt in limite; amigdalele sunt cu cripte in care din cand in cand se aduna cazeum dar nu mereu; simt o usturime in gat mereu cand este f cald sau foarte frig; nu tusesc, nu am amigdalele mari, doar ca este rosu aprins in jurul lor; ieri am fost la un medic foarte bun din Cluj care m-a si programat pentru operatie - amigdalectomie; eu am varsta de 27 de ani. Intrebarea mea care este: oare chiar este necesara o astfe de operatie in conditiile in care nu am febra, nu racesc in gat adica nu am perioada in care sa fac antibiotic etc, nu am mai racit de ani buni, analizele sunt ok, singurele probleme fiind uscaciune si putin simptom de iritare in gat dimineata ( eu avand si o deviatie minora de sept) plus acei ganglioni pe care deaemenea ii am de ani buni. Deasemenea nu sunt nici purtator de stafilococ, streptococ, etc, analizele le repet o data la 6 luni de peste 8 ani. Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs, multumesc!
6 comentarii
0
19-10-2016, ora 16:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. daca probleme din gat se datoreaza unui reflux gastro-esofagian..si acidul gastric este acle care irita faringele, provoaca usturimi si acel rosu in gta
in acest caz.. scoti degeaba amigdalele fiindca o sa faci faringite incontinuare
2 daca amigdalele sunt criptice si fac cazeum..este mult mai indicat doar criptolisis cu radiofrecventa sau laser
si normal.. investigatiila gastrologie
0
20-10-2016, ora 19:43
zanovel
Nu este medic/terapeut
zanovel
Buna seara, dvs realizati aceasta interventie? criptolisis cu radiofrecventa? medicul la care am fost a zis ca tb scoase direct, chiar daca eu am aslo, vsh fibrinogemie, etc foarte bune. As veni cu mare incredere la dvs. Multumesc!
0
20-10-2016, ora 20:09
zanovel
Nu este medic/terapeut
zanovel
Oare cateva poze cu amigdalele pe ce adresa as putea sa va trimit? sa va dati o parere? iar daca dvs puteti sa faceti aceasta interventie cu radiofrecventa, vin la dvs. am cautat pe google, am gasit cabinetul dvs, am vazut ca oferiti aceasta ”operatie”; spuneti-mi doar pe ce adresa va pot trimite niste poze cu amigdalele sa va dati cu parerea daca se poate face aceasta interventie sau daca neaparat treb. scoase. Multumesc
0
23-10-2016, ora 18:11
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
fvaleriu pe hotmail punct com
0
18-12-2017, ora 07:25
Mirceagang
Nu este medic/terapeut
Mirceagang
Am o întrebare puteți trata policondrida recurenta ? Sau ii de alta specialitate? Mulțumesc
0
18-12-2017, ora 09:58
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca cauza este autoimuna
inseamna ca se cauta cauza la nivelul tractului digestiv, la intestine
si se exclud complet alimentele d eorigine animala ( proteina)
un regim vegetarian cu doar 15% carne, peste.. fara lactateplus cure de detoxifiere intestine, ficat. duc la ameliorare sigura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdalele umane absorb nanoplasticele, sugerează cercetătorii
  •