Probleme in zona capului, a ochilor

08-08-2012
Ionut M.
Nu este medic/terapeut
Ionut M.
Salve! Am probleme foarte mari atunci cand ma ridic din pat...timp de cateva secunde va totul in ceata, nu mai aud nimic...nu ma mai pot concentra.si am dureri ff mari in zona capului...va rog sa ma ajutati!
9 comentarii
0
08-08-2012, ora 23:25
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
In cateva cuvinte as putea spune ca aceste lucruri va sunt provocate din cauza unei circulatii sanguine fluide mai greoaie. Ca si planta v-as recomada sa luati ceva mai concentrat de paducel. Cum ar fi tinctura. Al doile pas v-as recomanda sa mergeti sa faceti niste analize.
Analizele po fi facute in diferite locuri. Cunosc o clinica de biorezonanta in care se fac analize foarte amanuntite.
Apoi, v-as recomanda o serie de sedinte de reflexoterapie care va pot ajuta la redobandirea echilibrului. Aceste sedinte vi le recomand la o clinica unde stiu sigur ca e o doamna care face reflexoterapie dupa o metoda terapeutica chinezeasca si chiar vindeca.
0
08-08-2012, ora 23:34
Ionut M.
Nu este medic/terapeut
Ionut M.
Multumesc! Eu sunt din Alexandria...inca mai caut sa rezolv aceasta problema aici la mine in zona, iar daca nu este posibil voi apela si la ajutorul dumneavoastra!
0
08-08-2012, ora 23:46
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
Puteti cauta aceleasi remedii in zona dv. Capul greu si cu ameteli e de la circulatie mai greoaie. In corp avem 3 microcircuite care se hranesc cu mult oxigen si sange. Unul este creierul, al doilea sunt ochii si al treilea plamanii. Apelati la o tinctura de paducel si luati cate 30 de picaturi dimineata si 30 seara... veti simti o a doua inima in dv si o ameliorare pentru inceput... restul... cautati ceva asemantor in zona dv. Mult succes si un remediu cat mai ieftin si eficeva.
0
08-08-2012, ora 23:49
Ionut M.
Nu este medic/terapeut
Ionut M.
Multumesc! Cred ca se va rezolva cu aceasta tinctura de paducel...sunt tanar am 18 ani, totusi nu cred ca e ceva grav..mai sunt si sportiv ceea ce cred ca ajuta! :)
0
09-08-2012, ora 00:04
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
Daca ai luat logic lucrurile asa cum le-am scris e posibil sa fie un usor dezechilibru. Numai bine si multa sanatate si atentie si la soare.
0
09-08-2012, ora 00:06
Ionut M.
Nu este medic/terapeut
Ionut M.
Da ! Va multumesc foarte mult ! Sanatate si dumneavostra !!
0
19-09-2012, ora 17:41
mamama
Nu este medic/terapeut
mamama
buna ziua..ma numesc Mariana am 27 de ani...sunt casatorita..avem un baietel.sa nascut cu probleme la inima.are multe interventii chirurgicale..2 ani de zile..numai pe stresuri..problema mea este..de ceva timp ma doare capul, am fost la un medic in moldova si a zis ca am tensiune intercraniana...am facut o luna tratament...si parca era bine...si acuma iara... e o durere siciitoare..de lunga sau scurta durata..LA moment locuim in Londra...am fost si aici la medic de familie...mi sa masurat tensiunea, era normala.si mi-a dat pastile.dar de la ele mai tare ma doare capul.nustiu ce sa mai cred...
SI INCA CEVA..baietelu are 2ani si 10luni...si se loveste cu cu palmele in cap.cind ceva nui place...sau chiar cind il lauzi ca a facut ceva bun...de la ce sa fie...e trecator...?va rog frumosss...un sfat
0
20-09-2012, ora 00:49
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
Buna. Parerea mea este sa fiti atenta sa nu luati antidepresive. Ar fi minunat daca ati gasi pe cineva care stie sa faca reflexoterapie bine ca sa va ajute sa va detensionati. Nu e usor prin ceea ce treceti dar aceasta trapie si niste produse naturale de calmare v'ar fi de mare ajutor in acest moment prin care treceti. -*


(*modificat de admin)
0
20-09-2012, ora 15:54
mamama
Nu este medic/terapeut
mamama
mersi mult pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  •