Probleme mari erectie
Salutare! Am practicat niste exercitii de marire a penisului constant (aproape zi de zi) timp de circa jumatate de an. Cand am inceput o relatie stabila (la vreo 6 luni de la inceperea exercitiilor), am constatat ca in timpul actului sexual am probleme grave de erectie, in sensul ca aceasta tine foarte putin (maxim un minut), si nici atat cat tine nu este prea ferma, dupa care trebuie luat totul de la inceput. Acest lucru se intampla desi ma simt foarte atras de partenera.
Eu sunt aproape sigur ca motivul acestor disfunctii este practicarea acelor exercitii de tragere gasite pe net. Ma gandesc ca este posibil sa fi fost afectat un muschi sau o striatie cu rol in erectie, mai ales ca am mai gasit materiale pe net unde scria ca astfel de exxercitii pot dauna potentei.
Intrebarea mea este daca mai e cineva pe aici care a trecut printr-o astfel de problema si ce a facut?
Ar trebui sa stau linistit si prin renuntarea la aceste exercitii (lucru pe care oricum deja l-am facut), cu timpul erectia sa isi revina? Sau trebuie facut mai mult decat atat, in sensul ca simpla renuntare la exercitii nu va fi de ajuns, trebuind sa ma vada un medic ginecolog poate? As aprecia un raspuns serios deoarece situatie este destul de urata. Multumesc!
Eu sunt aproape sigur ca motivul acestor disfunctii este practicarea acelor exercitii de tragere gasite pe net. Ma gandesc ca este posibil sa fi fost afectat un muschi sau o striatie cu rol in erectie, mai ales ca am mai gasit materiale pe net unde scria ca astfel de exxercitii pot dauna potentei.
Intrebarea mea este daca mai e cineva pe aici care a trecut printr-o astfel de problema si ce a facut?
Ar trebui sa stau linistit si prin renuntarea la aceste exercitii (lucru pe care oricum deja l-am facut), cu timpul erectia sa isi revina? Sau trebuie facut mai mult decat atat, in sensul ca simpla renuntare la exercitii nu va fi de ajuns, trebuind sa ma vada un medic ginecolog poate? As aprecia un raspuns serios deoarece situatie este destul de urata. Multumesc!
1 comentarii
Iti recomand un control medical, in cadrul unui cabinet de urologie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 8Problema adolescentina: erectia
- 3Dureri in timpul erectiei
- 6Probleme erectie; in timpul penetrarii totul se pierde...
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 37Probleme cu ejacularea preamatura, erectia si psihologice
- 9i s-a facut rau in timpul sexului
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 8erectie si ejaculare
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 11de ce imi pierd erectia in momentul care vrea sa o fac cu prietena mea?
- 0probleme cu erectia
- 1Probleme cu erectia.
- 4Problema erectie...
- 2Problema erectie
- 2Probleme erectie
- 5probleme erecție
- 0Erectie slaba dupa actul sexual. Erectia apare undeva la o saptamana dupa actul sexual.
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: