Probleme mari erectie | Forumul Medical ROmedic

Probleme mari erectie

07-08-2010
johnnie.walker
Nu este medic/terapeut
johnnie.walker
Salutare! Am practicat niste exercitii de marire a penisului constant (aproape zi de zi) timp de circa jumatate de an. Cand am inceput o relatie stabila (la vreo 6 luni de la inceperea exercitiilor), am constatat ca in timpul actului sexual am probleme grave de erectie, in sensul ca aceasta tine foarte putin (maxim un minut), si nici atat cat tine nu este prea ferma, dupa care trebuie luat totul de la inceput. Acest lucru se intampla desi ma simt foarte atras de partenera.
Eu sunt aproape sigur ca motivul acestor disfunctii este practicarea acelor exercitii de tragere gasite pe net. Ma gandesc ca este posibil sa fi fost afectat un muschi sau o striatie cu rol in erectie, mai ales ca am mai gasit materiale pe net unde scria ca astfel de exxercitii pot dauna potentei.
Intrebarea mea este daca mai e cineva pe aici care a trecut printr-o astfel de problema si ce a facut?
Ar trebui sa stau linistit si prin renuntarea la aceste exercitii (lucru pe care oricum deja l-am facut), cu timpul erectia sa isi revina? Sau trebuie facut mai mult decat atat, in sensul ca simpla renuntare la exercitii nu va fi de ajuns, trebuind sa ma vada un medic ginecolog poate? As aprecia un raspuns serios deoarece situatie este destul de urata. Multumesc!
1 comentarii
0
22-08-2010, ora 22:11
Dalidana
Nu este medic/terapeut
Dalidana
Iti recomand un control medical, in cadrul unui cabinet de urologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: