protruzie discala

Buna ziua,
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
In urma unui episod acut dureros in regiunea lombara care m-a obligat sa stau in pat o saptamana am facut un rmn care are ca si concluzie protruzie discala postero-mediana L4-L5, cu semne de fisura inelara posterioara fara conflict radicular. Mai detaliat disc deshidratat protruzie subligamentara pe o distanta mica de 3 mm. Fara stenoza sau alte modificari. Vreau sa precizez ca inca mai am dureri si sunt nevoita sa stau in pat, am facut tratament cu antiinflamatoare 9 ziel, azi e a 10-a. As dori sa stiu ce inseamna acest diagnostic? Este hernie dedisc sau nu si ce presupune tratamentul, e cazul sa magandesc la operatie? Inca nu am reusit sa merg la neurolog.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30vertebre deplasate din prostie...ceva incurabil
- 10coloana vertebrala - dureri
- 3Tratare si sfaturi privind ciocurile de papagal.
- 9Ce pot sa cred?
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 3problema coloana si genunchi
- 5rog interpretare radiografie coloană lombo-sacrată
- 7Radiografii coloana
- 2Dureri ale coloanei in zona de la ceafa, posibil o forma de spondiloza
- 3Se poate indrepta coloana doar prin inot?
- 1rmn coloana lombo-sacrata
- 5probleme coloana?
- 1Discopatie cervicala
- 5Traducere rezultat RMN zona lombara
- 1Stadiu RMN post operatoriu L5-S1
- 0RMN coloana vertebrala cervicala, toracala si lombosacrata nativ
- 0Radiografie cervicala
- 2Fragment osos deplasat
- 4Hernie de disc rupta
- 0Rezultat RMN
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala RMN coloana lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: