Recomandare doctor pentru rinoplastie

1567 comentarii 1 2 ..... 49505152 53 Înainte ›
0
12-12-2021, ora 09:15
Rinosepto2021
Nu este medic/terapeut
Rinosepto2021
Salutare,
As vrea sa stiu daca este cineva aici care si-a facut rinoplastie la dr. Ilie Dumitru. Am fost operata de doua ori de dr. Zegrea care mi-a mutilat nasul si care nici macar nu m-a mai contactat pentru a merge la controale dupa cea de a doua operatie care a iesit si mai urata. S-au facut doi ani de la a doua operatie, dar nasul meu arata deplorabil si nici nu respir cum trebuie. Astfel mi-a fost recomandat de cineva sa merg la dr Ilie Dumitru pentru a-mi face o rinoseptoplastie secundara. Mi-as dori mult sa aflu niste pareri concrete despre dansul si despre rezultatele pe care le a obtinut la pacienti?
Va multumesc si astept cu interes cateva opinii!
0
12-12-2021, ora 09:54
Rinosepto2021
Nu este medic/terapeut
Rinosepto2021
Si in acelasi timp as vrea sa aflu cateva pareri despre dr. Daniel Popescu. Aveti idee daca mai primeste cazuri de rinoplastii secundare? Si cam se asteapta pentru operatie? La ce interval de timp programeaza de la consultatie?
1
12-12-2021, ora 10:36
Mariusss11
Nu este medic/terapeut
Mariusss11
Dl. dr. Popescu primeste cazuri de rinoplastie secundara.
Cam la 3-4 luni programaeaza pentru operatie dar daca se mai elibereaza mai devreme, te anunta.
1
12-12-2021, ora 10:45
Emma82
Nu este medic/terapeut
Emma82
Buna! Eu am 6 luni de la operatia facuta la dl dr. Popescu. Am descris anterior experienta mea si in continuare ma declar 100% multumita de rezultat. Am mers la controlul de 4 luni si totul este foarte bine si din punct de vedere functional. Nu am experienta altor medici deoarece am ales sa merg din prima la dr. Popescu. Din cate stiu dansul opereaza si secundare dar cred ca depinde de caz si asta puteti sti doar dupa o consultatie la dansul. Pe mine m-a programat cam la 3 luni de la consultatie si stiu ca la momentul respectiv am avut o problema si am vrut sa reprogramez si nu mai avea loc pana in octombrie ( din mai). Am vazut la dansul pe instagram zilele trecute ca rata de reinterventie la dansul este de sub 1%, deci 99% din cazurile operate de dansul sunt multumite. Eu cu toata inima il recomand pe dansul si nu doar pentru ca in cazut meu a fost un real succes, ci si pentru ca am citit si pe forumuri inainte de a ma opera de cazuri esuate la alti medici si cunosc si persoane operate la Cluj si la alti medici carora nu vreau sa le fac antireclama dar care nu au fost multumite. Succes!
0
12-12-2021, ora 11:25
alina2022
Nu este medic/terapeut
alina2022
marca fodor
0
12-12-2021, ora 14:04
alina2022
Nu este medic/terapeut
alina2022
nu exista optiunea pt. mai multe foto inafara celei de profil?
am facut rinoplastie la fodor lucian cluj
la multe luni dupa operatie am aflat de mana 2 ioana tichil asisten anatomie umf cluj
nu mi-am imaginat ca un coleg de breasla, sunt medic din aceeasi promotie, m-ar trata cu jegosenia si nesimtirea cu care m-a tratat fodor
din prima zi postoperator a fost evidenta diferenta dintre contentia narilor, inainte de externare am intrebat ce se intampla, raspuns: scurteaza-ti intrebarile, la intrebarea pusa inainte de externare : daca nu iese ce se intampla..raspuns pentru tine 10000. ma costa mai mult
1 an de zile am trimis repetat email-uri in care am pus intrebari legitime la care am primit raspunsuri in 2 peri
la 4 luni am fost la fodor cu aceleasi intrebari : raspuns nu stie sa faca suturile pe sant, nu mi-a spus ca cicatricile sunt definitive, cat despre laserterapie.. dermatologul sa faca ce vrea
vezi daca n-am invatat in facultate. asta a fost permanent comportamentul lui fodor
la 1 an a concluzionat e un nas mic si feminin, la intrebarea ce a facut tichil in timpul operatiei, mi am exprimat in mod repetat suspiciunea ca tichil a facut manevre pe care ar fi trebuit sa la faca fodor, m-a dat afara
un an de zile a plans dupa reducerea facuta si la finalul controlului de 1 an tot ce a reusit a fost sa imi spuna sa ma gandesc ca el nu e sef de spital si cat castiga el de fapt pt o rinoplastie
cu siguranta voi gasi cateva site-uri unde pot posta si foto
recenzia mea de pe site -ul lui fodor e dezactivata
cine se regaseste in descrierea: nas scurt, stramb, ati fost la alti medici si vi s-a spus ca lipseste cartilajul septal si aveti nevoie de grefa de cartilaj, nari de forme diferite is dimensiuni diferite, mari, deformari si cicatrici vizibile de la mai mult milimetrii mentionati de fodor in scrisoarea de externare, contactati-ma in privat
0
16-12-2021, ora 23:22
alina2022
Nu este medic/terapeut
alina2022
3.11.2020- octombrie 2021 fodor n-a avut chef sa pregateasca vreo explicatie si un plan de tratament
mi a urat sa ma plimb de la un medic la altul sa vad ce pot sa imi faca
0
25-12-2021, ora 21:53
stefaniaa28
Nu este medic/terapeut
stefaniaa28
Buna ziua! Stie cineva pretul unui consult la domnul dr. Chawi? Multumesc!!
0
26-12-2021, ora 10:07
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Anul trecut era 200 de lei consultul. Am fost eu la consult, in vara, dar operatia am fact-o la Dr. Popescu. Este o persoana placuta Dr. Chawi. Eu m-am uitat mai mult la rezultate si am ales foarte bine. Nu stiu daca preturile s-au schimbat de atunci.
0
27-12-2021, ora 18:08
Maria250
Nu este medic/terapeut
Maria250
Buna, tuturor! As vrea sa stiu daca mai este cineva in situatia mea. Am o operatie precedenta, efectuata la dr. Antohi. In cadrul acestei operatii, mi-au fost adaugate grefe, iar nasul s-a latit/ingrosat in lateral(deasupra narilor si langa varf) foarte mult fata de inainte, acest lucru este cel mai evident cand privesti nasul din fata. Am vorbit cu dr. Antohi, dar nu mai vrea sa ma opereze. Am fost la consultatie si la dr. Popescu si a spus ca ma poate opera, dar nu stie daca va putea sa rezolve si ca va fi mai mult o incercare.

Mai este cineva in situatia aceasta, cu nasul latit/ingrosat dupa operatie si a reusit sa se opereze undeva si sa rezolve?
0
27-12-2021, ora 19:11
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Maria. Da, exact in aceeasi situatie am fost eu. Tot Antohi, tot nas lat, varf picat, tot n-a mai vrut sa ma opereze pe motiv ca nasul arata bine.
M-am operat in vara anului trecut la Dr. Popescu. Regret enorm ca n-am facut-o mai devreme si am trait ceva ani cu complexul acesta.
Operatia a iesit foarte bine. Nu perfect, nasul e putin mai umflat intr-o parte decat in cealalta, dar cred ca numai eu vad asta. Dar oricum, e superb fata de cum era. Iti recomand sa faci secundara daca te opereaza dr. Popescu. Stie ce face, e un adevarat artist omul. Iti tin pumnii.
0
27-12-2021, ora 19:15
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Ah, si da. Si mie mi-a spus acelasi lucru Popescu la consult. Ca sunt grefe multe, ca nu stie daca iese. Ideea e ca vrea sa vada cu cine sta de vorba. Daca e o persoana care cauta perfectiunea, probabil nu se baga. Perfect nu iese, asta e clar. Operatiile secundare sunt dificile. Dar iese mult mai frumos decat inainte. Spun din experienta. Acum imi dau si eu seama ce nas urat aveam inainte.
1
27-12-2021, ora 19:31
Mariusss11
Nu este medic/terapeut
Mariusss11
Asemenea si eu, tot la dl. dr. Antohi, nas lat si varf picat.
Am fost la consultatie la dl. dr. Popescu. Mi-a spus ca datorita grefelor aplicate forma nu rezista in timp.
In ianuarie am stabilit operatia. Va tin la curent!
0
27-12-2021, ora 20:01
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Multa bafta Mariuss. Va iesi totul bine!
0
27-12-2021, ora 20:48
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Maria250 daca ai ajuns la Popescu la consult cu o rinoplastie secundara, deja este o realizare!
Daca ti-a spus ca te poate opera eu zic sa te duci.
Daca nu merita sa faci operatia, iti zicea direct.
Aceleasi discutii le am avut toate care am fost operate intai la Antohi si apoi reparate la Popescu. La toate cele pe care le cunosc, reoperatia a iesit foarte bine.
Succes!
0
28-12-2021, ora 17:51
Maria250
Nu este medic/terapeut
Maria250
Multumesc pentru raspunsuri! O sa mai merg si la dr. Chawi la consult si probabil ma voi decide intre cei doi medici. Oricum, cel putin in tara, nu prea mai sunt alte optiuni.

Succes, Marius! Sa scrii cum a iesit rezultatul.
0
28-12-2021, ora 18:08
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Maria, si eu tot intre cei doi oscilam. Acum iti voi da o informatie care sper sa-ti fie de folos. Chawi tot de la Antohi a invatat meserie, deci si tehnica este aceeasi ( asta stiu direct de la Chawi, de la consult). Daca te uiti atenta la pozele lui, majoritatea sunt din profil. Si arata bine. Dealtfel si nasul meu arata destul de bine in repaos, din profil, dupa operatia la Antohi. Nimic de obiectat. Problema este din fata cum se vede. Si daca te uiti atent, rezultatele lui Chawi din fata, seamana mult cu operele lui Antohi. Lat, lung, varf picat. Poate e doar senzatia mea, dar eu asta am vazut.
Multa bafta, dar eu zic ca daca Popescu a spus ca te opereaza, sa nu mai cheltui bani pe alte controale.
0
29-12-2021, ora 22:08
stefaniaa28
Nu este medic/terapeut
stefaniaa28
Despre dr. Octavian Badea de la Apolo stie cineva ceva? ?
0
06-01-2022, ora 21:18
enci
Nu este medic/terapeut
enci
O sa fac maine operatia la dr. Daniel Popescu.
Parerile in general vad ca au fost bune aici pe forum, desi am citit prin alte parti si chestii mai putin bune(dar mult mai rar decat la alti doctori).
O sa scriu maine cum a decurs si inca o data peste o luna despre cat de multumit sunt de rezultat.
Perioada de recuperare inteleg ca variaza de la cateva saptamani la cateva luni in functie de caz.

Procesul pana in momentul de fata a constat dintr-o programare preliminara(250RON) de vreo 15-20min in care mi s-au comunicat aspecte legate de anatomia nasului, cum ar decurge o operatie si am vazut poze cu alte persoane operate. A urmat la cateva saptamani o discutie telefonica cu medicul anestezist despre ce teste trebuie facute inainte si cum va decurge operatia. Am facut niste teste de sange + EKG + test pcr, cu totul cam vreo 500RON. Procedura efectiva este 5500 euro, pe care inteleg ca-i voi plati prin transfer bancar, ulterior efectuarii operatiei.

O mica temere pe care o am este ca a trebuit sa semnez o fisa de consimtamant medical, conform careia am fost informat si accept ca exista un risc ridicat sa apara oricare dintre urmatoarele complicatii(asimerii sau deviatii, perforarea septului nazal, deficit respirator, afectarea mirosului etc). La consultatia preliminara mi se comunicase ca majoritatea riscurilor au fost eliminate deci cumva discrepanta asta m-a cam bulversat. Am sunat inainte de completarea consimtamintului sa intreb despre riscurile mentionate acolo si mi s-a raspuns ca e un act medical, si orice act medical este insotit de un grad de risc, dar ca nu a avut niciun astfel de caz. Ma gandesc totusi ca indiferent la cine m-as fi operat, cred ca toti te pun sa semnezi ceva asemanator ca sa se acopere de orice ar putea sa iasa rau, oricat de putin probabil ar fi.
0
07-01-2022, ora 04:14
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Da, Enci, toti doctorii te pun sa semnezi un astfel de act. In Romania nu-si asuma niciun doctor un esec. Nu stiu cum o fi prin afara, dar banuiesc ca e aceeasi poveste. Vestea buna e ca da, esti pe maini foarte bune si cel mai probabil va iesi totul bine. Deasemenea, am vazut si citit despre persoane operate de dr. Popescu care au facut un mic retus la un an dupa operatie daca nu a iesit totul bine. Chiar am vazut o fata la un control care era foarte multumita si facuse un mic retus atunci. Acum nu stiu sa-ti spun care sunt criteriile. Dar probabil nu va fi nevoie.
Iar recuperarea, depinde ce intelegi prin recuperare. Eu eram la terasa a doua zi dupa operatie.
Doar ca trebuie sa ai grija sa nu te lovesti cateva luni dupa operatie ca sa nu compromiti rezultatul.
Cam asta ar fi cu recuperarea, nu se compara cu rinoplastia clasica, efectuata de alti doctori, de stai pasat si umflat cateva luni, cu ochii cat cepele. Am facut si de-aia si stiu :)).
Multa bafta, totul va fi bine!!!
0
07-01-2022, ora 20:13
enci
Nu este medic/terapeut
enci
Multumesc Remiciliu.
Pare in regula operatia momentan, cel putin atat cat pot sa apreciez prin bandaje.
Bandajele o sa trebuiasca sa le mai port inca 7-10 zile si dupa o sa trebuiasca sa mai respect un set de reguli timp de o luna, de tipul fara suflat nas, efort fizic, expunere la soare etc.

Am venit la clinica de la 7, cam pe la 7:30 am intrat in sala de operatie, acolo mi s-a dat shutdown de la anestezic si m-am trezit pe la cred 12, 12:30 si abia pe la 13:00 a inceput sa se duca complet efectul anestezicului si sa ma dezmeticesc. La 14 am luat masa si la 18 am fost externat.

Inca nu am cearcanele alea urate pe care le-am mai vazut prin alte poze la persoane dupa operatie. In rest dureri nu sunt, in afara de o jena la respiratie, cam ca si cum as fi racit. Chestia asta am inceput sa o am abia in drum spre casa, dupa ce am pufnit pe nas la o gluma a soferului de uber si a inceput sa-mi curga usor sange pe nas. Sangele intre timp s-a coagulat si mi-a ingreunat respiratia.

Deci momentan, cel putin din punctul meu de vedere, as putea spune ca-l recomand pe dr Popescu.
0
07-01-2022, ora 21:28
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Ma bucur sa aud ca a trecut totul, Enci. Nici nu cred ca te vei invinetii la ochi. La mine nu a fost cazul. Da, asa e! Usor cu suflatul nasului si mancare picanta parca. Si efort fizic, bineinteles. Totul va fi bine! Sa ne spui cum e cand dai bandajele jos. Felicitari, ai facut-o si pe-asta :)!
0
17-01-2022, ora 11:10
Maria250
Nu este medic/terapeut
Maria250
Buna, Marius, a avut loc operatia ta?
0
17-01-2022, ora 20:33
Mariusss11
Nu este medic/terapeut
Mariusss11
Buna, da!
Pana acum totul a iesit ok, astept sa dau bandajul jos si sa se desumfle si revin cu concluzia.
Ce pot spune pana acum e ca nu au fost dureri, la ora 7 am intrat in operatie iar seara in jur de ora 18 am plecat acasa.
In principiu cand am fost la consul mi-a schimbat pansamentul si mi-a placut schimbarea (rezultatul).
Dupa ce dai pansamentul jos? Cat timp va mai fi umflat? Cam cat timp dureaza pana cand se desumfla?
0
17-01-2022, ora 21:11
Maria250
Nu este medic/terapeut
Maria250
Multumesc pentru raspuns, ma bucur ca iti place schimbarea! La tine nasul era lat/gros si din fata sau doar din profil? Acum este mai ingust vazut din fata?

Din cate stiu, dupa 3-4 luni se dezumfla in proportie de 90%.
0
17-01-2022, ora 23:43
Mariusss11
Nu este medic/terapeut
Mariusss11
Era lat privit din fata, acum este mai ingust. Din ce am inteles s-au eliminat grefele si s-a ingustat piramida nazala. Banuiesc ca intr-o luna se va desumfla semnificativ si revin cu concluzia finala. Daca aveti nevoie de poze va voi lasa atunci inainte si dupa operatie.
0
18-01-2022, ora 07:37
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Dupa prima luna se dezumfla vizibil iar dupa inca cateva se aseaza si mai bine. Felicitari pentru operatie!
1
22-01-2022, ora 07:40
Rinosepto2021
Nu este medic/terapeut
Rinosepto2021
Buna tuturor!
Revin cu o intrebare legata de dr. Daniel Popescu, as vrea sa stiu daca este cineva care si-a facut operatie secundara de curand la el si daca imi puteti spune care este pretul operatiei secundare, este cel unic afisat pe site de 5500€?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! :)
0
22-01-2022, ora 08:47
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna! Din cate stiu pretul este unic indiferent de tipul operatiei. Nu cred ca s-a schimbat asta. Eu m-am operat acum un an si jumatate. Tot secundara.
0
22-01-2022, ora 16:10
Mariusss11
Nu este medic/terapeut
Mariusss11
Da, pretul este 5500E indiferent ca e prima operatie de rinoplastie sau a 5-a.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1567 comentarii 1 2 ..... 49505152 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •