recuperare dupa operatie de ligamente incrucisate
Buna ziua
Am fost operat de ligamente incrucisate(LIA) in iulie 2013 si chiar si azi mai simt o usoara durere, si inca imi este frica sa fac sport cum faceam inainte.Am facut o recuperare cat de cat buna dupa operatie, insa nu o recuperare de sportiv profesionist.
Sunt antrenor de fotbal, si participam activ la sedintele de pregatire, acum o fac doar ca nu este ca inainte, simt o usoara durere, si mie putin teama, sa risc.
De asemeni am inceput de vreo 2 luni sa alerg usor, in jur de 20-30 min zilnic, si cum spuneam resimt usoare dureri.La urcarea si coboratul scarilor la fel.
As dori sa stiu daca toate aceste simptome sunt normale, si cam dupa ce timp ar inceta aceste mici dureri sacaitoare
Multumesc anticipat si o zi frumoasa va doresc
Am fost operat de ligamente incrucisate(LIA) in iulie 2013 si chiar si azi mai simt o usoara durere, si inca imi este frica sa fac sport cum faceam inainte.Am facut o recuperare cat de cat buna dupa operatie, insa nu o recuperare de sportiv profesionist.
Sunt antrenor de fotbal, si participam activ la sedintele de pregatire, acum o fac doar ca nu este ca inainte, simt o usoara durere, si mie putin teama, sa risc.
De asemeni am inceput de vreo 2 luni sa alerg usor, in jur de 20-30 min zilnic, si cum spuneam resimt usoare dureri.La urcarea si coboratul scarilor la fel.
As dori sa stiu daca toate aceste simptome sunt normale, si cam dupa ce timp ar inceta aceste mici dureri sacaitoare
Multumesc anticipat si o zi frumoasa va doresc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ruptura completa L.I.A
- 12ligamente incrucisate?
- 15Ruptura de menisc si ligament incrucisat
- 5fractura-smulgere masiv spinos platou tibial drept
- 40ligament incrucisat anterior
- 1Operatie ligamente incrucisate
- 3ruptura LIA
- 0operatie ligament
- 2Ruptura LIA si vrea sa mai practic sport
- 0Operație lia
- 1Dureri după operatie LIA in spatele genunchiului operat
- 4Dupa 10 luni de la operatia LIA si menisc nu pot merge normal si am dureri
- 0Genunchi umflat dupa operatia de lia
- 1Ruptura parțiala LIA
- 1LIA rupt dar fara instabilitate. Sa ma operez?
- 4Posibilitate de ligamentoplastie după 7 ani de la accidentare LIA?
- 1Artroscopie degenerare mucoidala LIA
- 0Ligament încrucișat anterior
Mai multe informații despre: ligamentul incrucisat anterior