sarcina peste contraceptive

14-12-2009
andreiut2345
Nu este medic/terapeut
andreiut2345
Buna seara! Am si eu o intrebare. Acum cateva luni am vrut sa evit o mensttruatie pentru a pleca linistita in vacanta. Numai ca vacanta a fost planificata tarziu si am luat prima pilula in ziua a 10-a a CM. Dupa vrep 10 zile am avut si un cotact sexual. Menstruatia i-a venit in pauza de 7 zile, in mod normal, desi dupa contactul sexual vreo 3-4 zile am avut mici sangeari maronii. Asta s-a intamplat acum 3 luni..am continuat normal cu contraceptivele..numai ca am inceput sa am stari de greata si pot palpa niste formatiuni neregulate superior de simfiza pubiana. Am facut 2 teste de sarcina, numai ca seara si nu din prima urina. Au iesit negative. dar tot sunt ingrijorata...Exista sanse sa pot fi insarcinata pentru ca am inceput sa iau contraceptivele in a 10-a zi a CM?
5 comentarii
0
15-12-2009, ora 19:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu sunteti insarcinata, deoarece erati sub protectie. Acele formatiuni suprapubiene ar putea sa nu fie normale, asa cum nici greata nu este normala. Un consult la doctorul dv ar fi indicat.
0
20-01-2010, ora 07:47
lory2u
Nu este medic/terapeut
lory2u
Buna ziua,
Am inceput in noiembrie cntraceptia cu Rigevidon, si am uitat vre 2 pastile si am luat si antibiotic, mi-a venit menstruatia in decembrie, dar era foarte decolorata si cantitativ foarte putin, asa ca am inceput inca 1 data sa iau cntraceptive, prblema este ca am incceput sa am greata dimineata si un pic de tensiune la nivelul sanilor, iar seara punct la ra 22:00 trebuie sa mananc ceva, mi se face foarte foame.
Varg dati-mi un raspuns sa stiu care sunt sansele sa fiu insarcinata ca sa pot oprii contraceptia.
Multumesc anticipat
0
20-01-2010, ora 13:54
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
1. anticonceptionalele NU trebuie intrerupte, orice ai lua, antibiotice, orice, Nu trebuie intrerupte perioada aia, orice ar fi, tre sa duci folia pana la capat, nu sa o intrerupi, repet. deoarece sunt facute si ele cu un cap si sa fie luate. Ci nu uitat, sau intrerupte...
2. menstruatie decolorata.. mda intr.adevar poate fi de la anticonceptionale, anticonceptionalele reduc cantitativ menstruatia, nu mai ai asa mari dureri..decolorat nu stiu, dar nu cred ca este vro pb.
3. foamea asta.. nu e neaparat indusa de anticonceptionale, ci de psihicul unora, mai sunt destule cazuri..
4. . .. avand in vedere ca ti.a venit ciclul, si te.a tinut normal nu vad problema unei sarcini, daca nu doresti o sarcina, fa un test de sarcina repejor [dar sa fie 2 sapt..nu stiu cat ai tu de la contact, dar avand in vedere ca ti.a venit ciclu nu vad o sarcina peste ciclu, sunt cam rarute, dar pe linistea ta, fa un test. ]
5. nu am inteles chiar bine..vrei un bebe sau nu ?.dc sa opresti contraceptia.
... ma rog, sper ca ti.am putut fi de folos, te pup.
0
20-01-2010, ora 17:11
lory2u
Nu este medic/terapeut
lory2u
Merci mult, Crissa pentru sfaturi, sunt binevenite si desigur ca sunt de folos, maine ma intorc in Romania si am sa fac un test pentru oorice eventualitate.
Vreau un bebe foarte mult, ceasul bilgic bate saracu de vreo 2 ani (am 27 de ani), dar cu criza asta econmica si cum greu se gaseste un loc de munca imi este frica sa fac :((.
Te tzuk si eu, si merci mult inca 1data.
0
06-12-2010, ora 12:19
Alexya_geo
Nu este medic/terapeut
Alexya_geo
Buna ziua! Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.I-au anticonceptionale de 1 an.si luna asta am uitat sa iau 2 pastile de la inceputul a 3 ei saptamani.am luat a 3a zi una si seara cand trebuie sa iau normal am continuat normal in fiecare seara.Contact sexual am avut inainte cu 2 zile de a uita sa iau pastilele.Pot fi insarcinata??Daca da pot continua sarcina chiar dak am luat pastile peste????va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Însărcinată pe anticoncepționale
  •