prima pastila in a treia zi de menstruatie?
Buna ziua! Am asa o intrebare... Este corect de administrat prima pastila de anteconceptionale din a treia zi de menstruatie??? Medicul meu ginecolog mia prescris astfel, insa conform instructiunii prima pastila trebuie administrata in prima zi de menstruatie??? Poate cineva sa ma lamureasca daca medicul ginecolog a procedat corect? si daca da, ati putea sa-mi explicati de ce? Multumesc mult :)
3 comentarii
Si eu am citit pe prospect k prima zi de folosire este in prima a zi a mentruatiei:)eu am luat in prima zi dupa ce mi-a trecut menstruatia si nu am avut nici un fel de probleme:)
Anticonceptionalele se pot lua din prima zi pana in ziua 5 a ciclului menstrual. Diferenta este ca daca le iei din ziua 1 esti protejata inca de la prima pastiluta iar daca le iei din ziua 3 sau 5 iti trebuie protectie suplimentara timp de 7 zile. Scrie si pe prospect;)
Salut, multumesc mult pt mesaje!
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 10Melleva 35 - acnee
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
- 0Ac Stodette-intarziere
- 0Milligest! Help!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: