prima pastila in a treia zi de menstruatie?

Buna ziua! Am asa o intrebare... Este corect de administrat prima pastila de anteconceptionale din a treia zi de menstruatie??? Medicul meu ginecolog mia prescris astfel, insa conform instructiunii prima pastila trebuie administrata in prima zi de menstruatie??? Poate cineva sa ma lamureasca daca medicul ginecolog a procedat corect? si daca da, ati putea sa-mi explicati de ce? Multumesc mult :)
3 comentarii

Si eu am citit pe prospect k prima zi de folosire este in prima a zi a mentruatiei:)eu am luat in prima zi dupa ce mi-a trecut menstruatia si nu am avut nici un fel de probleme:)

Anticonceptionalele se pot lua din prima zi pana in ziua 5 a ciclului menstrual. Diferenta este ca daca le iei din ziua 1 esti protejata inca de la prima pastiluta iar daca le iei din ziua 3 sau 5 iti trebuie protectie suplimentara timp de 7 zile. Scrie si pe prospect;)

Salut, multumesc mult pt mesaje!
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)
Pt pumy: din pacate asa nuante in prospectul pastilelor pe care le i-au nu este nimic indicat despre 3 si 5 zile. Totusi acolo se spune ca pastilele se iau din prima zi de menstruatie si inca ca trebuie protectie suplimentare primele 7 zile. Iti multumesc mult, infomatia e fff utila :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 7Curatire genitala
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 2Reluare anticonceptionale?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: