Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
Buna ziua,
Mi-a venit ciclul pe 5 septembrie. Pe 13 septembrie am facut histerosalpingografie iar pe 14 septembrie sonohisterosalpingografie (nu s-a decelat nicio problema, sunt apta de a concepe copii) si am uramat 7 zile tratament cu zinnat. Am ciclul menstrual regulat 25 zile, cu ovulatie (test pozitiv) in ziua 12. Dupa aceste investigatii am avut ovulatie in ziua 18 (test pozitiv). Astazi 30 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu am niciun simptom. Am facut testul de sarcina dar a iesit negativ.
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau din cauza tratamentului si a investigatiilor imi intarzie ciclul? Mentionez ca sotul a fost diagnosticat cu oligozoospermie iar medicul ne-a propus (daca nu raman insarcina luna aceasta) sa facem inseminare artificiala (eu am 38 ani iar sotul 40). La ce interval sa repet testul de sarcina ?(pur si simplu ma demoralizeaza cand vad ca este negativ). Multumesc frumos
Mi-a venit ciclul pe 5 septembrie. Pe 13 septembrie am facut histerosalpingografie iar pe 14 septembrie sonohisterosalpingografie (nu s-a decelat nicio problema, sunt apta de a concepe copii) si am uramat 7 zile tratament cu zinnat. Am ciclul menstrual regulat 25 zile, cu ovulatie (test pozitiv) in ziua 12. Dupa aceste investigatii am avut ovulatie in ziua 18 (test pozitiv). Astazi 30 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu am niciun simptom. Am facut testul de sarcina dar a iesit negativ.
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau din cauza tratamentului si a investigatiilor imi intarzie ciclul? Mentionez ca sotul a fost diagnosticat cu oligozoospermie iar medicul ne-a propus (daca nu raman insarcina luna aceasta) sa facem inseminare artificiala (eu am 38 ani iar sotul 40). La ce interval sa repet testul de sarcina ?(pur si simplu ma demoralizeaza cand vad ca este negativ). Multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 4insarcinata?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Analize hormonale
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? menstruatia intarziata