O nelamurire in privinta ovulatiei

Buna.
O nelamurire in privinta ovulatiei.
Pe data de 10 iunie am incercat sa facem un bebelus, presupunand ca atunci ma aflam in perioada de ovulatie. Am calculat bine, este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ultimele menstruatii au fost pe 4, repectiv 29 mai cu durata de 3 zile
O nelamurire in privinta ovulatiei.
Pe data de 10 iunie am incercat sa facem un bebelus, presupunand ca atunci ma aflam in perioada de ovulatie. Am calculat bine, este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ultimele menstruatii au fost pe 4, repectiv 29 mai cu durata de 3 zile
2 comentarii

Buna andeibi,
Din datele pe care le-ai dat nu pot confirma daca erai in perioada cea mai probabila a ovulatiei, dar daca esti sigura ca ai calculat corect bineinteles ca poti ramane insarcinata.
Din datele pe care le-ai dat nu pot confirma daca erai in perioada cea mai probabila a ovulatiei, dar daca esti sigura ca ai calculat corect bineinteles ca poti ramane insarcinata.

Buna ziua, am avut prima zi de menstruatie pe 9 mai a durat pana pe 13 mai, pe 21 mai am avut contact sexual neprotejat, dupa calculele mele eram in zilele fertile, ovulatia avand loc pe 22-23, care sunt sansele sa raman insarcinata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 6sarcina sau nu?
- 4este sarcina?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 9Pericol de sarcina?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Simptome sarcina teste negative
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: