semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?

Buna ziua. Am varsta de 17 ani si de aprox 2 ani, am observat ca degetul aratator si cel mijlociu de la fiecare mana sunt curbate, si am si o usoara deviatie de sept. Pot fi acestea semne ale unei boli ale oaselor? sau s-au datorat lipsei de calciu ? astept un raspuns.
3 comentarii

Nu e obligatoriu sa ai o boala a oaselor.Degetele de la maini pot fi asa si din nastere, fara sa ai nici un fel de problema la ele.Te dor oasele? Tii minte, in copilarie ai stat internat, ai facut Moldamin lunar ?Iti amortesc mainile, se inrosesc incheieturile la degete, se umfla? Daca da, trebuie sa consulti un reumatolog.Daca nu ai nimic din ce am scris eu, stai linistit, pur si simplu asa sunt acele doua degete de la fiecare mana. Anul acesta ti-ai facut analizele?Cum e calciul ?Cu deviatia de sept, daca iti produce probleme respiratorii trebuie sa mergi la ORL-ist.

Cand eram mic raceam foarte mult si trebuia sa fac penicilina si moldamin

Fa-ti din nou analizele, in care sa fie incluse proteina C reactiva, VSH, ASLO, fibrinogen si dupa ce ai rezultatul mergi la un reumatologNumai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 6Poate o lipsa de calciu sa dea astfel de simtome sau as avea ceva neurologic ?
- 23Dependenta picaturi de nas
- 6radiofrecventa pt micsorarea cicatricilor din nas
- 3deviatie de sept
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 16Probleme ORL
- 5pierderea simtului olfactiv
- 4dureri de oase ingrozitoare
- 6sinuzita maxilara bilaterala chistica si sfenoidala chistica
- 0deviatie de sept
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 1Operatie deviatie de sept
- 3operatie sept si micsorare corneta
- 3Ameteala, discomfort in piept, oboseala.
- 0Lipsa fier.calciu
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 2Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.
- 2Operatie deviatie de sept?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Sistemul osos lipsa de calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: