Senzatia de vis

01-09-2016
AndreiRobert
Nu este medic/terapeut
AndreiRobert
Buna seara,
De foarte mult timp am senzatia ca sunt intr un vis, ca totul este ireal. Am momente cand realizez greu ce se intampla. Tin sa mentionez ca mi am facut analize acum 3 luni care mi au iesit perfecte.
2 comentarii
0
01-09-2016, ora 18:26
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna AndreiRobert. Ceea ce ne descri, reprezinta fenomene intalnite in diverse tulburari, dar pentru a intelege mai bine ce se intampla cu tine, iti recomand sa mergi la un psiholog clinician, sau la un psihiatru, care va efectua o evaluare si un diagnostic diferential. E mai simplu sa intervii din timp si in modul cel mai potrivit, adica alegand sa faci ceva si sa nu te chinui singur cu starile tale, sperand ca o sa treaca de la sine. Nu spun ca asta ai gandi tu (adica sa treaca de la sine), mai ales ca deja ai scris aici pe forum.
Exista niste motive/cauze pt care tu te simti asa, dar noi aici nu avem de unde sa stim aceste cauze, doar din cateva cuvinte. Omul e o fiinta complexa si nu e firesc sa ii punem rapid o eticheta doar pt ca se simte intr-un fel, fara sa-l cunoastem fata in fata.
Ai incredere ca lucrurile se pot rezolva si actioneaza.
Sanatate!
0
03-09-2016, ora 11:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ AdreiRobert

Cititi aici si mergeti la psihiatru, psiholog.

http://www.romedic.ro/forum/derealizarea-si-depersonalizarea-90451

Depinde cat dureaza aceste stari si cat de mult va afecteaza viata.
Eu am avut asa ceva si nu am mai putut merge la liceu. Am amanat un an din liceu.
Trec cu tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul