Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
Bună ziua! Spre marea mea ruşine, la vârsta de 24 de ani nu ar fi trebuit să adresez o astfel de întrebare, însă sunt cuprinsă de suspiciune. Aşa ca va rog sa mă ajutaţi!
Pe data de 20 aprilie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu. (acesta a ejaculat în afară ). Menstruaţia urma sa apară exact în următoarea zi, pe 21 aprilie. Însă...nici pana în ziua aceasta (26 aprilie) nu a apărut. Exista riscul unei sarcini? ??? Va mulţumesc frumos şi sper sa mă ajutaţi cu răspunsuri pertinente
Pe data de 20 aprilie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu. (acesta a ejaculat în afară ). Menstruaţia urma sa apară exact în următoarea zi, pe 21 aprilie. Însă...nici pana în ziua aceasta (26 aprilie) nu a apărut. Exista riscul unei sarcini? ??? Va mulţumesc frumos şi sper sa mă ajutaţi cu răspunsuri pertinente
3 comentarii
SE poate dar cel mai sigur poti afla dupa 5 zile cu un test de sarcina sau dupa 14 zile cu un set de analiza a sangelui sau tot test dar acesta nu este concludent 100%.
Si a avut loc continuarea actului sexual dupa ce a ejaculat afara?
Nu ! Nu a mai avut un loc un alt contact sexual ! Insa problema s-a rezolvat. a aparut menstruatia ! Va multumesc ptr raspunsuri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 4am ramas insarcinata
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 3sarcina
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 0Risc de sarcina?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 1Pot fi insarcinata?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 0Risc de sarcina ?
- 9Insarcinata sau nu?
- 1Despre sex la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: