Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?

Bună ziua! Spre marea mea ruşine, la vârsta de 24 de ani nu ar fi trebuit să adresez o astfel de întrebare, însă sunt cuprinsă de suspiciune. Aşa ca va rog sa mă ajutaţi!
Pe data de 20 aprilie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu. (acesta a ejaculat în afară ). Menstruaţia urma sa apară exact în următoarea zi, pe 21 aprilie. Însă...nici pana în ziua aceasta (26 aprilie) nu a apărut. Exista riscul unei sarcini? ??? Va mulţumesc frumos şi sper sa mă ajutaţi cu răspunsuri pertinente
Pe data de 20 aprilie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu. (acesta a ejaculat în afară ). Menstruaţia urma sa apară exact în următoarea zi, pe 21 aprilie. Însă...nici pana în ziua aceasta (26 aprilie) nu a apărut. Exista riscul unei sarcini? ??? Va mulţumesc frumos şi sper sa mă ajutaţi cu răspunsuri pertinente
3 comentarii

SE poate dar cel mai sigur poti afla dupa 5 zile cu un test de sarcina sau dupa 14 zile cu un set de analiza a sangelui sau tot test dar acesta nu este concludent 100%.

Si a avut loc continuarea actului sexual dupa ce a ejaculat afara?

Nu ! Nu a mai avut un loc un alt contact sexual ! Insa problema s-a rezolvat. a aparut menstruatia ! Va multumesc ptr raspunsuri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 4sunt gravida?
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3Sarcina?
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 15sarcina sau nu?
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 0credeti ca este o sarcina
- 1Sunt însărcinată???
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 3Sunt insarcinata ?
- 0Analize hormonale
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: