Novinete.. am sarit o pastila
Iau pastile Novinete, si la sfarsit de tratament am observat ca o zi am sarit-o, adica intr-o zi nu am luat o pastila,.oare ce trebuie sa fac?
3 comentarii
Au trecut ceva zile de cand ai scris, nu stiu cum ai facut. Cand uiti o pilula intr-o zi, imediat ce iti amintesti, tot in ziua aia sau a doua zi o iei si la ora obisnuita vei lua in continuare pilula normala.Deci, daca-ti amintesti de cea uitata a doua zi, trebuie luate doua : pilula uitata si cea normala.
multumesc de raspuns, dar mai am o problema, in perioada cat luam Novinete am avut o scurgere maronie roscata si la terminare nu mi-a mai venit ciclul, am fost la medicul ginecolog care mi-a spus ca nu ar fi nici o problema.Oare asa sa fie?
Oare astept 7 zile si sa continui cu novinete sau ce-mi recomandati?
Oare astept 7 zile si sa continui cu novinete sau ce-mi recomandati?
Da, sunt normale aceste sangerari intermenstruale [ spotting ] si frecvente in timpul primelor luni de folosire a contraceptivului, dar nu te speria, cantitatea de sange pierduta este foarte mica.Astepta sa treaca cele 7 zile si incepe o noua folie de Novinete, nu e bine sa schimbi asa de usor tipul de contraceptiv.Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce anticonceptionale sa folosesc?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 3anticonceptionale Meleva inainte de sarcina
- 10anticonceptionale desorelle
- 8este o posibila sarcina ?
- 8ce se intampla daca.?
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 3Anticonceptionale
- 1Pentru un chist hemoragic mi s-au prescris anticonceptionale
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: