Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
Buna..iau ac Karissa..sunt la prima folie..defapt am terminat'o..menstruatia a aparut in a 2 -a zi dupa intrerupere..totul ca la carte..si vreau sa stiu dak acum in a 6-a zi de pauzaI(nu mai am menstruatie) pot incepe din nou sa fac neprotejat..si voi continua dupa pauza acceasta cu alta folie...:)/..va rog un raspuns cat mai urgent, , ,
7 comentarii
toate sant 21 de pastile
dupa ce termini folia faci pauza 7 zile si in a 8 iei prima pastila
dupa ce termini folia faci pauza 7 zile si in a 8 iei prima pastila
scuze nu citisem pana la final
normal ca poti face neprotejat dar nu uita de pastile!
sanatate
normal ca poti face neprotejat dar nu uita de pastile!
sanatate
mersi pentru ajutor..sunt la inceput..si mai bine intreb decat sa ma trezesc cu surprize...imi doresc bebe..dar nu acum ca nu e timpul...pana nu imi fac un viitor ca sa am ce sa ii ofer...si sa ma simt stabila pe picioarele mele...
imi place de tine ca esti cu picioarele pe pamant
multa sanatate!
te pup si sa fii iubita
multa sanatate!
te pup si sa fii iubita
sa nu iei niciodata antibiotice cu anticonceptionale si dupa aia sa faci sex neprotejat
te pup
te pup
mai eu am luat niste antibiotice nizoral si cipro'quin pt o infectie care am descoperit-o prin recoltare (scurgerea de jos nu mai stiu cum ii spune)..si am intrebat ginecologu si farmacista si mi-au zis ca nu are treaba decat cu cele care sunt in prospect..si nu am avut problema..k mi-am facut si teste..si oricum luna lui august iarashi merg la un control la ginecolog sa vad daca acum am in regula tot, k eu aveam mari probleme l menstruatie..era reuglata la 29 d zile dar aveam dureri ingrozitoare si ma tinea pana la 8 zile cu sangerari abundente si aveam dureri si in timpul actului sexual, acum nu am probleme, in sfarsit ma simt si eu bine:D..acum depinde.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pauza de 7 zile
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 4Logest... sugestii
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 14Folosire Nuvaring
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 5sunt insarcinata ?
- 0cum iau contraceptivele?
- 4Sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: