Simptome ciudate / Analize bune

14-01-2019
prider23
Nu este medic/terapeut
prider23
Buna ziua.
Problema mea a debutat dupa ce am 'tras de fiare' 4 ani de zile si am consumat stimulente pe baza de cofeina. Acum 2 ani a inceput cosmarul. Am facut un atac de panica din senin. La momentul respectiv nu stiam ce se intampla. Zeci de analize si nimeni nu a stiut sa mi spuna ca defapt a fost atac de panica. ( a fost si singurul ). De atunci nu am mai mers la sala.
In prezent am ramas cu niste simptome si nu reusesc sa scap de ele orice as face.
In fiecare zi, ma apuca o stare de rau si slabiciune care dureaza cam 2 ore. Dupa ce imi trece incep sa casc la greu si imi revin. Se intampla ZILNIC ! Am observat ca simt mai mereu nevoia sa mi misc picioarele.
NU am simptomele clasice de panica, nu mi creste pulsul, nu raman fara aer, nu am probleme cu somnul. Am facut analize complete de sange + hormoni. Cortizolul a iesit un pic crescut. In rest totul ok inclusiv calciu, fier, glicemie, EKG, RMN cerebral.
Psihiatrul mi a dat un tratament cu anxiar insa fara succces. Ma ia somnul de la el si cam atat.
In acest moment nu stiu ce sa mai fac. Am fost si la sedinte de masaj, yoga, am facut tehnici de relaxare crezand ca este totul pe psihic dar fara rezultat. Simt ca organismul meu sufera si nu gasesc cauza.
Saptamana trecuta am inceput sa fac banda la sala si surpriza: Seara n am mai putut sa dorm.Am zis ca a fost coincidenta asa ca am facut aceeasi chestie dupa 3 zile si la fel s-a intamplat. Am mai observat faptul ca daca o noapte ies prin oras cu prietenii si ma culc mai tarziu de 12-1, a doua zi ma simt extrem de rau.
Ma gandesc si la posibilitatea sa fi consumat ceva toxic in perioada cand luam acele suplimente? Am facut si analize de sange pentru metale grele si a iesit totul in ordine..
Va multumesc !
2 comentarii
1
14-01-2019, ora 21:30
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Este foarte probabil ca acele stimulente au stricat echilibrul organismului. Sindromul "picioarelor nelinistite" este considerat de origine psiho-neurologica.
Va recomand sa mergeti totusi la un spiholog clinician cu experienta pentru a evalua daca aceste stari sunt provocate de anxietate sau nu.
0
14-01-2019, ora 22:26
prider23
Nu este medic/terapeut
prider23
multumesc frumos pentru raspuns. Eu simt ca aceste simptome imi provoaca anxietate nu invers. Dumneavoastra ce parere aveti ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul