Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului

14-12-2009
dadanunu
Nu este medic/terapeut
dadanunu
cine ma poate ajuta. am de citeva zile...dureri in interiorul capului (nici nustiu cum sa explic ).simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in inetriorul capului in partea stinga, durerile sunt periodice.ce poate sa fie?..ms mult pentru ajutor
11 comentarii
0
21-12-2009, ora 15:30
amytza
Nu este medic/terapeut
amytza
buna ziua, am 23 de ani, iar de o saptamana de zile am dureri insuportabile de cap pe partea stanga.am foat la spital si mi s-a spus ca am o pata de sange de 3ml deasupra la tampla.as vrea sa stiu de la ce a aparut si cat poate fi de grav.ce complicatii ar putea sa apara??????????????Va rog frumos sami raspunde-ti.sunt foarte speriata!va multumesc anticipat!
0
25-12-2009, ora 22:49
maryro
Nu este medic/terapeut
maryro
dureri groazice de cap
mama mea are 77 de ani si de vreo 3 saptamani o doare capul in partea dreapta spre spate mai ales seara cand pune capul pe perna nici nu poate sa se culce pe partea dreapta ce poate sa fie??
0
24-07-2011, ora 13:00
crinutza01
Nu este medic/terapeut
crinutza01
buna ziua, sotul meu in varsta de 23 de ani acuza dureri de cap in partea dreapta. Problema e ca pe data de 22 simtind o durere foarte mare a cazut ramanand inconstient cateva minute, de la spital nea dat meddicamentele: motilium si quarelin. am facut o programare la un RMN pe data de 26. Ce ar putea fi ? ce as putea face mai departe. va multumesc anticipat
0
13-05-2012, ora 13:23
printesikmik
Nu este medic/terapeut
printesikmik
buna ziua am si eu o problema ma doare capul in fiecare zi dar nu este o durere puternica.am uitat sa mentionez am 17 ani si mi se vad venele in ambele pari ale tamplei iar radacina capului are un miros urat si la fel in ureche imi puteti spune va rog ce este?m-as duce la medic dar deocamndata nu sunt in tara si sunt foarte speriata.am mai inteles ca poate sa fie aceste sintome din cauza ca am celule endocervicale jos.sper sa primesc un raspuns.va multumesc.
0
04-06-2012, ora 12:27
lucian1968
Nu este medic/terapeut
lucian1968
am dureri in zona timplelor, ameteli nu suport in timpul durerilor nici un fel de sunet, parca mi se amplifica oricare din acel sunet, trece brusc.
0
25-07-2012, ora 19:48
radoimihai92@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
radoimihai92@yahoo.com
buna ziua ma numesc Radoi Mihai din Timisoara se implinesc doi ani in toamna de cind am simtit o durere deasupra ochiului drept care sa extins pe frunte sau chiar niste intepaturi din cind in cind peste tot capu mai pot sa va spun apare mai ales deasupra ochiului la 20 de secunde timp de 10 secunde niste impulsuri dureroase deasupra ochiului zi si noapte si cu timpul sa extins pe tot capul, am facut tomografie tot normal am fost la 2 medici specialisti si fara nici o analiza mi sa spus ca ar fi nevralgie fara nici un tratamentdoar un unguient fenilbutazona care nu ma ajuta la nimic, in prezent e suportabil dar daca va mai progresa o sa ajung sa nu mai suport, as ruga sa-mi raspunda cineva care ar fi cauza si care vor fi urmarile, va multumesc anticipat.
0
12-08-2012, ora 23:33
radoimihai92@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
radoimihai92@yahoo.com
buna ziua, am mai scris un mesaj mai sus dar nu mia raspuns nimeni, de aproape doi ani de zile am o durere deasupra ochiului drept care sa extins pe toata fruntea sau chiar pe tot capul ami niste fulgeraturi dureroase pe moment mai ales deasupra ochiului drept tot timpul simt parca as avea o rana si de acolo se transmit toate, am facut tomografie este totul normal, mi sa spus de catre medic specialist ca ar fi nevralgie dar nu mi sa dat nici un tratament, mai mentionez ca daca aceasta durere va mai evolua va deveni insuportabila, ce as mai putea sa fac daca cineva poate sa ma ajute, va multumesc anticipat.
0
01-12-2013, ora 21:33
Marian1985
Nu este medic/terapeut
Marian1985
Buna ! Ma numesc Mihaela si am 23 ani. In urma cu 3 saptamini am facut tomografia computerizata la cap, unde mi-sa comunicat ca nu am nici un simptom grav de care as putea sa retraiesc, insa mi-sa adus la cunostinta ca o parte a creierului si mai precis partea stinga nu este asa de bine dizvoltata ca parte dreapta!
Dupa aceasta am urmat un tratament medical si anume care mi-la prescris medicul:
1 Mexidol
2 Ripronat
3 Benevrol
4 Cerebrolosyn
Mentionez faptul ca chiar si dupa acest tratament am niste dureri de cap insuportabile si nu stiu deja ce sa mai fac!
Rog din suflet sa ma ajutati cu careva sfaturi cu privre la cazul meu!
Mai pot sa adaug ca nu am avut careva lovituri serioase la cap anterior si nici comotie cerebrala!!!
Multumesc anticipat!
0
07-02-2014, ora 19:18
albuaurelia
Nu este medic/terapeut
albuaurelia
Buna seara Marian 1985 am citit despre Mihaela si parca ma pum in locul ei cu durerea de cap dar acum nu mai am nimic. In august 2012 m-am trezit cu dureri insuportabile de cap dar vedeam si dublu cu amindoi ochii fara a fi avut vreodata o lovitura la cap. Am mers imediat la doctori ofralmologi de renume si am facut R.M.N dar si analize de tot felul date de neurolog dar durerile nu incetau din nici un calmant. Am avut dureri continui pina in noiembrie. Neurologul m-a trimis la sp. Universitar Bucuresti pentru a face o investigatie numita ANGIOGRAFIE unde au descoperit un vas de singe dilatat in spatele ochiului (fistula carotido-cavernoasa)care in alt fel nu putea fi vazuta. Dupa aceea mi-au facut o EMBOLIZARE a vasului. In urma acestei proceduri am ramas fara bietele dureri de cap din noiembrie 2012 sa nu vorbesc intr-un ceas rau si vederea si-a revenit de atunci. Daca vrei mai multe relatii te rog sa ma comtactezi. Nu iau medicamenta decit de colesterol si nici nu am luat nimic (doar calmante fara numar ). Poti sa-mi scri aici, SANATATE.
0
08-02-2014, ora 19:50
Marian1985
Nu este medic/terapeut
Marian1985
Ms mult pentru sfat! chiar am sa fac ceea ce mi-ati recomandat si am sa anunt si medicul meu neurolog despre asta!
Va sunt foarte reconuscatoare pentru sfatul acordat!
0
13-02-2014, ora 19:23
albuaurelia
Nu este medic/terapeut
albuaurelia
Ddaga Marian 1985 te rog sa ma contactezi pe Facebook albu aurelia unde poza este o fetita pe topogan. astept vesti de la tine. Daca te intereseaza si altceva cauta-ma. SANATATE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.