Spasme mana dreapta fara a o simti

01-05-2017
CosminNegoita
Nu este medic/terapeut
CosminNegoita
Buna ziua,

Am si eu o problema cu prietena mea. Ieri pe la 7 dimineata (Dum 30 Apr) pur si simplu a inceput sa ii tremure mana dreapta, degetele i se miscau si nu putea simti nimic (nici macar atingerile). Se spala pe maini cand i s-a intamplat asta. Spune ca este pur si simplu ca atunci cand nu ai avea mana. I s-a intamplat din nou in aceeasi zi, cam peste vreo 12 ore cand am fost si eu de fata si am vazut cum se manifesta. Arata ca si cum se contracta muschii. Nu are niciun fel de durere. Dupa ce ii trece, simte ca si cum ar avea mana putin amortita.

Azi dimineata (Luni 1 mai) pe la 8:30 s-a intamplat din nou. Pana acum cam la 12 ore se intampla. Am fost la un medic neurolog (din Craiova) si i-a facut examenul neurologic dar nu a putut observa nimic ciudat. Ni s-a spus sa mergem sa faca niste analize, un RMN la cap si o encefalograma (cred ca asa se numeste).

Eram curios daca cineva pe acest forum a patit sau daca a fost martor la asa ceva.

Tin sa mentionez ca i s-a prescris o pastila de catre un psihiatru, Coaxil, pentru o depresie usoara. Am sunat la domnul doctor dar a zis ca ceea ce i se intampla ei nu poate fi o reactie adversa a pastilei deoarece aceasta este una foarte "usoara".

Mulumesc mult si as aprecia putina indrumare in caz ca cineva a mai auzit de acest simtom!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: