Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap

Buna ziua, de ceva timp intampin niste simptome ciudate, astazi in special mi s-a intamplat ceva foarte ciudat, eram intr-un restaurant, si dintr-o data in cotul mainii stangi am simtit niste pulsatii foarte puternice ca intensitate, nedureroase, dar deranjante ca senzatie, pulsatiile s-au simtit in jur de maxim 2 minute, dupa am simtit putin si in mana dreapta dar nu de aceiasi intensitate si sincer sa fiu nu stiu daca era acelasi lucru.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
4 comentarii

Va rog ajutati-ma cu o informatie, helycobacter-ul poate duce la scaderea tensiunii ?
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc

nu are legatura cu tensiunea, insa acea bacterie trebuie tratata prin antibiotic si ceva pt stomac prescris de doctor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap in timpul sexului
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 3dureri de cap
- 0Durere cap si ureche!
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 7probleme cu creierul...
- 2Mama mea are nevoie de ajutor...va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 5De mai bine de 3 ani am dureri de cap doar pe jumatatea stanga a capului
- 2Spasme musculare. Ar trebui sa fiu ingrijorata?
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 1durere de cap si corp infierbantat
- 0Cefalee de tensiune?
- 1mici dureri de cap frecvente
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
Mai multe informații despre: Spasmele musculare Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: