student disperat, varsaturi si o gastrita ucigatoare!!!!

06-07-2007
_Dante_
Nu este medic/terapeut
_Dante_
buna ziua. de aprox.un an de zile am probleme cu mancarea..uneori mi se facea greata din senin si varsam, nu conta ce mancam. am slabit f tare si nu aveam pofta de mancare..in urma cu 2 luni am fost la medic si mia spus ca am gastrita si o fiere "lenesa". da dar dureri nu am avut deloc, varsam si ma simteam mai liber. medicul mia prescris omez, 1-2 saptamani si regim alimentar. recunosc ca ma ajutat. dupa 2 luni am lasato mai moale cu dieta, mai mananc cateo ciocolata, si miau revenit starile de greata, mai ales cand ma emotionez mai tare...azi iara am varsat, si nu simt nici o durere mare in stomac. nu stiu ce sa mai fac, sa trec inapoi la strictetea regimului?, insa cu regimul alimentar imi este greu sa recuperez kilogramele pierdute, is kiar slabutz, si imi doresc f. mult sa mai pun ceva kg pe mine, deja devin complexat si mii frica ca ma izolez de ceilalti. am nevoie de un sfat pentru ca sami creasca pofta de mancare, dar care sa nu amplifice efectele gastritei. va rog foarte mult sami dati un sfat, kiar am nevoie de un pikutz de ajutor..va multumesc din suflet.
3 comentarii
0
07-07-2007, ora 00:00
lenas
Nu este medic/terapeut
lenas
poate c-ar fi trebuit sa-ti recomande si un medicament care sa "ajute" fierea..cred ca efectuand un set complet de analize un medic ar putea sa identifica cauza si sa poata prescrie un tratament care sa rezolve fondul problemei..la recomandarea medicului de familie in doua zile de internare intr-o Clinica medicala ai putea afla raspunsul..multa sanatate!
0
08-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine să faceţi un consult homeopatic, desigur presupunând că ecografie s-a făcut. Dacă sunteţi din Bucureşti, mă puteţi contacta la www.doctordragomir.ro
0
13-11-2007, ora 00:00
otilia marculescu
Nu este medic/terapeut
otilia marculescu
uite ce sa faci: trebuie sa tii in continuare regim. nu te vindeci prea repede de gastrita sa stii. pentru greata si dureri de stomac poti bea un ceai care se gaseste la plafar. se numeste ceaiul 'u'. u vine de la ulcer. de obicei calmeaza dar si stopeaza senzatia de greata. eu am ulcer, si ca suferinda de boala asta vreau sa-ti dau un sfat: ca sa nu ajungi sa suferi si tu de ce sufar eu, trbuie sa te tii de regimul asta. nu mai face 'mici axeptii', mancand ciocolata. e distrugatoare pt stomac. ah! un lucru foarte important care o sa te intereseze. chiar daca tii regim asta nu inseamna neaparat ca o sa slabesti. eu tin regim de 5 luni si pot sa iti spun ca m-am ingrasat 3 kile!!! e mult. sfatul meu e sa mananci muuuulte fainoase cu lapte, spaghete, biscuiti, cu ceai sau lapte. sunt extrem de bune pt stomac si in plus mai si ingrasa! pana si piureurile de cartofi (pe care tb sa le mananci) ingrasa. nu te mai speria. daca tii regim nu inseamna ca slabesti! multa sana tate! si sa te tii de regim! daca nu vrei sa ajungi mai rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament gastrită
  •