Suferinta extrema!
Tare as fi curioasa sa vad cum arata un om care nu vrea nicicum sa se impace cu Facatorul lui! Sau sa vad un om care nu e creat de Dumnezeu, ci provine din maimuta 100%.
Cata naivitate adolescentina! Nu?
Cata naivitate adolescentina! Nu?
Eu... din cite stiu... cica m-ar fi facut mama. E adevarat, nu prea ma inteleg cu ea... :)) dar... stii cum sint parintii... ;))
N-am zis ca omul provine din maimuta ! Astea sint doar niste teorii: Dumnezeu, evolutia din maimuta, colonizare extraterestra, etc. Iar eu nustiu daca vor fi demonstrate vreodata. Nustiu daca gindirea omului ar putea sa se inteleaga pe ea insasi. Dar asta nu e nimic... Mai sint unii care vor sa demonstreze cum s-a creat Universul... :))) Cit de penibili !
N-am zis ca omul provine din maimuta ! Astea sint doar niste teorii: Dumnezeu, evolutia din maimuta, colonizare extraterestra, etc. Iar eu nustiu daca vor fi demonstrate vreodata. Nustiu daca gindirea omului ar putea sa se inteleaga pe ea insasi. Dar asta nu e nimic... Mai sint unii care vor sa demonstreze cum s-a creat Universul... :))) Cit de penibili !
Aaaaa era sa uit, cica si tata ar fi avut o contributie la "crearea" mea...
cand am zis "naivitate adolescentina" am facut referire la, nu la alte pewrsoane - sa nu se inteleaga gresit.
Iar despre crearea Universului scrie in Biblie in Genesa, capitolul I. acolo se poate citi despre asta. Se preda si la orele de religie la scoala.
Noapte buna!
Iar despre crearea Universului scrie in Biblie in Genesa, capitolul I. acolo se poate citi despre asta. Se preda si la orele de religie la scoala.
Noapte buna!
.am facut referire la mine, nu la alte persoane...
Si celelalte teorii sint scrise tot in niste carti, dar asta nu le face niste adevaruri absolute. Ti-am zis, nici una nu a fost demonstrata.
Nici nu va putea fi demonstrata vreo alta teorie pentru ca nu are nici un fundament real.
Omul, in nebunia lui a incercat de la inceput sa submineze autoritatea si atotstiinta lui Dumnezeu venind cu tot felul de idei proprii, care l-au indepartat tot mai mult de Adevarul originar. Nu demult s-a experimentat teoria "big-bang" -"marea bubuitura", explozia primara a materiei din care ar fi evoluat caile lactee...etc. Dar s-a cheltuit enorm pt. o prostie. In loc cu acei bani sa fi hranit gurile flamande ale acestei planete.
Mai exista teoria "steady-state", potrivit careia universul este vesnic, dar ca la marginile lui, materia dispare in nimic, in timp ce in mijloc ia fiinta neincetat materie. Fondatorul acestei teorii si-a retras el insusi teoria recunoscandu-i imposibilitatea.
Dealtfel acestea sunt pure speculatii, nici pe departe rationamente fundamentate stiintific.
Eram pregatita sa vin cu niste cuvinte mai mult decat relevante din Sf.Scriptura de la profeti (cartea lui Isaia este grozava! - de ce nu incerci sa vezi?), dar am gasit o notita:
"A fost odata o greseala atat de marunta, atat de hazlie ca nimeni nici n-ar fi bagat-o in seama.
Dar ea pe sine nici nu voia sa se vada, nici sa se auda.
Ce n-a scornit ca sa aduca marturie ca de fapt nu exista?
...Tot ce-a scornit nu era nici atat de hazliu, nici atat de marunt, CI ERA, BINEINTELES, GRESIT."
Deja incepe sa ma doara o astfel de greseala...
Pe tine nu?
Omul, in nebunia lui a incercat de la inceput sa submineze autoritatea si atotstiinta lui Dumnezeu venind cu tot felul de idei proprii, care l-au indepartat tot mai mult de Adevarul originar. Nu demult s-a experimentat teoria "big-bang" -"marea bubuitura", explozia primara a materiei din care ar fi evoluat caile lactee...etc. Dar s-a cheltuit enorm pt. o prostie. In loc cu acei bani sa fi hranit gurile flamande ale acestei planete.
Mai exista teoria "steady-state", potrivit careia universul este vesnic, dar ca la marginile lui, materia dispare in nimic, in timp ce in mijloc ia fiinta neincetat materie. Fondatorul acestei teorii si-a retras el insusi teoria recunoscandu-i imposibilitatea.
Dealtfel acestea sunt pure speculatii, nici pe departe rationamente fundamentate stiintific.
Eram pregatita sa vin cu niste cuvinte mai mult decat relevante din Sf.Scriptura de la profeti (cartea lui Isaia este grozava! - de ce nu incerci sa vezi?), dar am gasit o notita:
"A fost odata o greseala atat de marunta, atat de hazlie ca nimeni nici n-ar fi bagat-o in seama.
Dar ea pe sine nici nu voia sa se vada, nici sa se auda.
Ce n-a scornit ca sa aduca marturie ca de fapt nu exista?
...Tot ce-a scornit nu era nici atat de hazliu, nici atat de marunt, CI ERA, BINEINTELES, GRESIT."
Deja incepe sa ma doara o astfel de greseala...
Pe tine nu?
Ba da. Ma doare mai ales cint vad oameni care pretind ar sti care este "Adevarul originar"...
Cineva zicea:
"Dă-i unui om un peşte şi va mânca o zi, învaţă un om să pescuiască şi va mânca o viaţă, dă-i unui om religie şi va muri rugându-se să primească un peşte."
Cineva zicea:
"Dă-i unui om un peşte şi va mânca o zi, învaţă un om să pescuiască şi va mânca o viaţă, dă-i unui om religie şi va muri rugându-se să primească un peşte."
Sa stii Daniel N. ca oamenii care il au pe Dumnezeu in sufletul lor nu se mai confrunta cu un astfel de zbucium sufletesc, asa cum o faci tu. Mai mult decat atat, eu ti-am mai zis-o si ti-o mai repet: te bagi prea mult in problemele altora: "te doare cand vezi oameni care pretind care ar stii care este adevarul originar".
Fii si tu mai concret. Incearca sa iti faci viata mai frumoasa, asa cu problemele pe care le ai tu, in cadrul familiei tale. Lasa-i pe altii cu framantarile lor cu tot. Ca nu vei schimba tu lumea.
Faci tot felul de afirmatii alaturea cu drumul despre Dumnezeu si despre religie care dovedesc cat de nemultumit esti de acea forta suprema care iti daruieste TOT, prin intermediul semenilor tai, pentru ca tu sa existi.
Tie ti se potriveste mai mult proverbul latin referitor la "a hrani vipera la san".
Norocul tau este ca Dumnezeu il iubeste pe cel mai mare dintre pacatosi mai mult decat il iubeste cel mai mare dintre sfinti pe El.
Mai lasa notiunile abstracte de o parte, caci se vede cu ochiul liber treaba ca nu ai studiat in mod suficient incat sa faci afirmatii pertinente referitoare nici la capitole din religie, nici la mistica, nici la nimic.
Si mai ai mare grija ca nemultumitului i se ia darul. Numai atunci cand nu vei mai avea acele lucruri bune care te inconjoara si care nu ti-au fost daruite de unde altundeva decat de Sus, o sa iti dai seama cat de grea este cu adevarat viata si cat de rau a fost ca nu le-ai pretuit pe toate la timpul lor.
Pace si lumina in suflet iti doresc.
Fii si tu mai concret. Incearca sa iti faci viata mai frumoasa, asa cu problemele pe care le ai tu, in cadrul familiei tale. Lasa-i pe altii cu framantarile lor cu tot. Ca nu vei schimba tu lumea.
Faci tot felul de afirmatii alaturea cu drumul despre Dumnezeu si despre religie care dovedesc cat de nemultumit esti de acea forta suprema care iti daruieste TOT, prin intermediul semenilor tai, pentru ca tu sa existi.
Tie ti se potriveste mai mult proverbul latin referitor la "a hrani vipera la san".
Norocul tau este ca Dumnezeu il iubeste pe cel mai mare dintre pacatosi mai mult decat il iubeste cel mai mare dintre sfinti pe El.
Mai lasa notiunile abstracte de o parte, caci se vede cu ochiul liber treaba ca nu ai studiat in mod suficient incat sa faci afirmatii pertinente referitoare nici la capitole din religie, nici la mistica, nici la nimic.
Si mai ai mare grija ca nemultumitului i se ia darul. Numai atunci cand nu vei mai avea acele lucruri bune care te inconjoara si care nu ti-au fost daruite de unde altundeva decat de Sus, o sa iti dai seama cat de grea este cu adevarat viata si cat de rau a fost ca nu le-ai pretuit pe toate la timpul lor.
Pace si lumina in suflet iti doresc.
Pt. Daniel N.,
o melodie: te rog,
http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rngfeature=related
o melodie: te rog,
http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rngfeature=related
pardon
http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rng - (sper asta sa mearga)
Daniel N.,
Chiar daca nu este genul tau, te rog, asculta pana la capat aceasta melodie.
Da, sunt si fanatici sau habotnici care n-au nici o sensibilitate. Apropo de cele spuse - citate- de tine.
Sau altfel de bolnavi psihic, dar cata vreme poti discerne...foloseste clipa la maximum. Si pt. mine o spun.
E un mare avut si acesta! (timpul).
http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rng - (sper asta sa mearga)
Daniel N.,
Chiar daca nu este genul tau, te rog, asculta pana la capat aceasta melodie.
Da, sunt si fanatici sau habotnici care n-au nici o sensibilitate. Apropo de cele spuse - citate- de tine.
Sau altfel de bolnavi psihic, dar cata vreme poti discerne...foloseste clipa la maximum. Si pt. mine o spun.
E un mare avut si acesta! (timpul).
Ce sa sa vad... moartea unui schizofrenic ? Imi pare rau, sensibilitatea mea consta in altceva, nu in aberatii imaginare.
Ce inseamna aberatii imaginare?
Dupa cum ai vazut, era vorba despre un copil destul de mic care n-avea cum sa fie schizofrenic. Nu va jucati cu cuvintele...
Dupa cum ai vazut, era vorba despre un copil destul de mic care n-avea cum sa fie schizofrenic. Nu va jucati cu cuvintele...
Nu prea am vazut bine citi ani avea copilu, ca mi-a fost foarte greu sa suport sa ma uit la asa ceva. Abia m-am uitat pina la jumate si n-am mai rezistat, si am dat asa... pe "repede inainte" :))
Si inafara ca a scris niste texte fara rost ce ar fi uimitor in povestea aia ?
Cit de mic era copilul ? Stia sa scrie ? Ca asta chiar mi s-ar parea o minune... sa scrie fara sa stie :))
Si inafara ca a scris niste texte fara rost ce ar fi uimitor in povestea aia ?
Cit de mic era copilul ? Stia sa scrie ? Ca asta chiar mi s-ar parea o minune... sa scrie fara sa stie :))
...mi-a fost f. greu sa ma uit la asa ceva - sunt realitati care se intampla zilnic; stiu ca nu e placut sa ne tot vaicarim, sa scoatem in evidenta aspecte triste, -dar ajungem unde ajungem, tocmai pt. ca dam dovada de insensibilitate toti dintre noi, din pacate, la drama noastra reala pe care nu vrem s-o recunoastem din inconstienta, impietrire sau cum vreti sa-i spuneti.
Incercam sa indulcim ceva grozav de amar din radacini cu scurte momente dulci, placute - doar simple focuri de artificii care dispar odata cu efectul - si refuzam sa cautam a schimba ceva din radacina chiar: un punct de vedere, o idee.principiu .pana la mod de viata. Aici s-ar incheia drama, daca am vrea.
" Ca asta chiar mi s-ar parea o minune... sa scrie fara sa stie" -- este o imbinare artistica care vrea sa aduca in prim plan ideea de fond.
Si sa nu va inchipuiti ca Dumnezeu numai atat stie sa faca! Minunile Lui sunt marete -si se petrec inca, dar sunt ferite de cei care nu fac decat sa-si bata joc - de cine? ma intreb. Si imi raspund: de ei insisi. De noi insine (caci nu sunt mai presus).
Incercam sa indulcim ceva grozav de amar din radacini cu scurte momente dulci, placute - doar simple focuri de artificii care dispar odata cu efectul - si refuzam sa cautam a schimba ceva din radacina chiar: un punct de vedere, o idee.principiu .pana la mod de viata. Aici s-ar incheia drama, daca am vrea.
" Ca asta chiar mi s-ar parea o minune... sa scrie fara sa stie" -- este o imbinare artistica care vrea sa aduca in prim plan ideea de fond.
Si sa nu va inchipuiti ca Dumnezeu numai atat stie sa faca! Minunile Lui sunt marete -si se petrec inca, dar sunt ferite de cei care nu fac decat sa-si bata joc - de cine? ma intreb. Si imi raspund: de ei insisi. De noi insine (caci nu sunt mai presus).
Da, bleuciel, aici ai dreptate. Sint multi insensibili, ignoranti si inconstienti pe lumea asta ( eu le zic mai simplu : rai si prosti ). N-ai ce sa schimbi. Pe unii pur si simplu nu-i duce capul, asta e. Natura e foarte risipitoare. Cite ghinde nu iroseste ea pentru a da nastere unui stejar ? Are oare ea nevoie sa fie mai economa cu oamenii decit cu ghindele sale ? Ea nu are ca obiectiv decit perpetuarea speciei, risipeste un milion de oameni pentru ca unul dintre ei sa-si indeplineasca scopul. Si atunci de ce sa ne pierdem noi timpul aiurea, incercind sa-i schimbam pe altii cu forta, daca insasi Naturii nu-i pasa de ei. Nu mai bine ne vedem noi de treburile noastre si incercam sa face ceva constructiv ?
Tata cica e mare credincios, are numai icoane pe pereti, si injura toti sfintii cind se supara ca nu-i iese ceva.
Asa ca omul care e sa fie om, e om si cu si fara religie.
Tata cica e mare credincios, are numai icoane pe pereti, si injura toti sfintii cind se supara ca nu-i iese ceva.
Asa ca omul care e sa fie om, e om si cu si fara religie.
Vreau sa fiu scurta: nu de religie este vorba, ci de a voi sa ai pe Cine trebuie in viata ta...de unul singur n-ai nici o sansa (doar tu si propriul tau dumnezeu).
http://www.youtube.com/watch?v=9A1qZwzpS34
Noapte buna!
http://www.youtube.com/watch?v=9A1qZwzpS34
Noapte buna!
Salut !
Imi permit sa intru si eu putin in discutie, nu stiu cat de bine vor fi primite sfaturile mele..
Dar vreau sa stiti ca sant oameni intr-adevar nefericiti, ganditi-va daca nu a-ti avea maini sau picioare, daca a-ti fi orbi sa nu puteti vedea lumina zilei cum ar fi?
Viata trebuie traita asa cum este ea cu bune sau rele.Trebuie singuri sa iesiti din impas cu sau fara ajutorul cuiva.De pilda cei care va simtiti singuri si depresionati de ce nu incercati sa plecati intr-un concediu fie el si de cateva zile la munte sau la mare si sa va abandonati.Niciodata nu trebuie sa va pese de barfele celorlalti...de ce zice unul sau altul...Voi la randul vostru sa nu incercati sa judecati pe nimeni, luati lumea asa cum este ea, noi toti semanam ca si alcatuire dar in acelasi timp ne deosebim unii de altii...Inconjurati-va numai de persoane pozitive..Faceti numai ce aveti chef si cand aveti chef, de cand nu v-ati mai plimbat prin parc?sau de cand nu a-ti mai fost la un cinema?ca pe vremuri!
Sa stiti ca stressul este foarte nociv pt organism, trebuie sa gasiti ce anume va streseaza, serviciul?schimbati-l! un asa zis "prieten"?rupeti legatura cu el si puneti punct starii de stress si iritare, pana nu eliminati orice sursa de stres nu veti iesi din depresie!
Si eu am trecut o data prin asa ceva..si am vazut o emisiune la tv cu o femeie care nu avea picioare iar in loc de maini avea doua manute mici, mici...Cata vointa am vazut ca avea acea femeie nu va inchipuiti!Nu numai ca isi conducea masina proprie dar o si repara, avea grija de copilul ei care era mic de tatal ei care avea alzhaimer si de fratele ei care avea de asemenea o boala mintala.Acea femeie a fost o inspiratie pt mine, si mi-am zis ca trebuie sa ies din starea asta...Mi-am gasit alte preocupari, ca sa imi demonstrez singura ca pot sa fac orice numai vointa sa am.Nu trebuie sa va lasati coplesiti de ganduri negre, sa va autopedepsiti corpul sa tineti regimuri absurde,...pt ca, cine va place va place oricum a-ti arata, si este adevarat ca frumusetea vine din interior.Lasati complexele deoparte ca numai asa veti fi cu adevarat fericiti!!Faceti plimbari multe in aer liber, mergeti la masaj pt ca este foarte relaxant, practicati innotul.Nu va stresati prea mult organismul la sala pt ca nu mai aveti 20 de ani, dati-i corpului attat cat poate sa duca altfel va dezechilibrati organismul!Faceti-va planuri pt viitor punet-va un target chiar daca nu le realizati sperati in ceva, iar speranta moare ultima dar va da un impuls in viata!
Nu stiu daca voi credeti ca am drepatate, dar nu va costa nimic sa incercati!!
Multa sanatate va doresc!!
Imi permit sa intru si eu putin in discutie, nu stiu cat de bine vor fi primite sfaturile mele..
Dar vreau sa stiti ca sant oameni intr-adevar nefericiti, ganditi-va daca nu a-ti avea maini sau picioare, daca a-ti fi orbi sa nu puteti vedea lumina zilei cum ar fi?
Viata trebuie traita asa cum este ea cu bune sau rele.Trebuie singuri sa iesiti din impas cu sau fara ajutorul cuiva.De pilda cei care va simtiti singuri si depresionati de ce nu incercati sa plecati intr-un concediu fie el si de cateva zile la munte sau la mare si sa va abandonati.Niciodata nu trebuie sa va pese de barfele celorlalti...de ce zice unul sau altul...Voi la randul vostru sa nu incercati sa judecati pe nimeni, luati lumea asa cum este ea, noi toti semanam ca si alcatuire dar in acelasi timp ne deosebim unii de altii...Inconjurati-va numai de persoane pozitive..Faceti numai ce aveti chef si cand aveti chef, de cand nu v-ati mai plimbat prin parc?sau de cand nu a-ti mai fost la un cinema?ca pe vremuri!
Sa stiti ca stressul este foarte nociv pt organism, trebuie sa gasiti ce anume va streseaza, serviciul?schimbati-l! un asa zis "prieten"?rupeti legatura cu el si puneti punct starii de stress si iritare, pana nu eliminati orice sursa de stres nu veti iesi din depresie!
Si eu am trecut o data prin asa ceva..si am vazut o emisiune la tv cu o femeie care nu avea picioare iar in loc de maini avea doua manute mici, mici...Cata vointa am vazut ca avea acea femeie nu va inchipuiti!Nu numai ca isi conducea masina proprie dar o si repara, avea grija de copilul ei care era mic de tatal ei care avea alzhaimer si de fratele ei care avea de asemenea o boala mintala.Acea femeie a fost o inspiratie pt mine, si mi-am zis ca trebuie sa ies din starea asta...Mi-am gasit alte preocupari, ca sa imi demonstrez singura ca pot sa fac orice numai vointa sa am.Nu trebuie sa va lasati coplesiti de ganduri negre, sa va autopedepsiti corpul sa tineti regimuri absurde,...pt ca, cine va place va place oricum a-ti arata, si este adevarat ca frumusetea vine din interior.Lasati complexele deoparte ca numai asa veti fi cu adevarat fericiti!!Faceti plimbari multe in aer liber, mergeti la masaj pt ca este foarte relaxant, practicati innotul.Nu va stresati prea mult organismul la sala pt ca nu mai aveti 20 de ani, dati-i corpului attat cat poate sa duca altfel va dezechilibrati organismul!Faceti-va planuri pt viitor punet-va un target chiar daca nu le realizati sperati in ceva, iar speranta moare ultima dar va da un impuls in viata!
Nu stiu daca voi credeti ca am drepatate, dar nu va costa nimic sa incercati!!
Multa sanatate va doresc!!
Speranta mea, iubirea mea de viata
Aproape-i dusa, aruncata-n hau
Din haos, intuneric si din ceata
Iesit-a suferinta sufletului meu
Caci disperare simt acum in mine
Un strigat de la tine astept si vin
In loc de izbavire am parte de suspine
De lacrimi, de tristete si de chin
Aproape-i dusa, aruncata-n hau
Din haos, intuneric si din ceata
Iesit-a suferinta sufletului meu
Caci disperare simt acum in mine
Un strigat de la tine astept si vin
In loc de izbavire am parte de suspine
De lacrimi, de tristete si de chin
Buna Mr Lick, am citi cateva din postarile tale, as vrea sa te intreb daca inca mai ai probleme cu hipertiroida sau ai rezolvat-o cumva?Si eu m suferit de hipertirpida in trecut dar am luat tiroxina si am rezolvat-o.Ce stiu ca mai este bun pt hipertiroida uleiul de cocos, extract de ciuperca shiitake, si cred ca poti incerca ceaiul de lemn dulce care se gaseste la noi.Te calmeaza si iti ia starea de agitatie (palpitatii..etc)Iti doresc multa sanatate!!
Scuza-ma m-am grabit, si am facut o mie de greseli.:))
Nu mai am probleme cu tiroida. Am facut analize si cica sint bine.
Mersi pt. recomandari. Daca e sa imi revina o sa le incerc.
Asta daca nu mor intre timp de altceva...
Mersi pt. recomandari. Daca e sa imi revina o sa le incerc.
Asta daca nu mor intre timp de altceva...
Mr. Lick,
Ce se intampla cu tine? De la hipertiroida ai starile de rau? Imi pare tare rau. nu am acum nici o posibilitate financiara dar as alerga sa te ajut...ma ingrijorezi. timpul tau nu mai are rabdare? Nu ceda. Puterea este in tine. Incearca ceva - nu stiu nici pana acum in mod sigur cu cine stau de vorba - Ma impresioneaza suferinta, si poate cineva isi face din asta un scop...
Ce se intampla cu tine? De la hipertiroida ai starile de rau? Imi pare tare rau. nu am acum nici o posibilitate financiara dar as alerga sa te ajut...ma ingrijorezi. timpul tau nu mai are rabdare? Nu ceda. Puterea este in tine. Incearca ceva - nu stiu nici pana acum in mod sigur cu cine stau de vorba - Ma impresioneaza suferinta, si poate cineva isi face din asta un scop...
Da, Bleuciel, pina iti dai tu seama cu cine stai de vorba... moare omu.
Miine dimineata o iau ori sepre puscarie ori spre spitalul de nebuni ori spre cimitir. Daca o fi sa nu mai ma intorc vreau sa stiti ca, desi ne-am certam incontinuu, v-am iubit mult... pe toti 3. V-am zis de la inceput ca e ceva special cu voi... Se pare ca partea creierului meu raspunzatoare de limbaj a cedat si ea, asa ca nu-mi ramine decit sa ma exprim prin cuvintele altora :
Sint prea tinar pt asta si nu mai am speranta
O sa traiesc inchis, condamnat pe viata
Iar daca vreodata am sa ies de-aici
Voi fi fara de suflet si cu ochii inchisi
Nu există nici un loc pentru mine în cer
In seara asta as putea muri
Nu va fi nimeni care să mă tina de mina
Pentru mine nimeni nu va plinge
Nu va fi nici o iertare, dar eu nu voi nega focul ce-mi arde in inima
Este singura cale prin care poti sti ca esti inca in viata...
Si de-o fi si eu sa mor
Nu vreau sa va intristati
Sa cintati si sa jucati, pina-n zori
Si daca din cind in cind
O sa ma primiti in gind
Voi fi aproape de voi...
= only the good die young =
Miine dimineata o iau ori sepre puscarie ori spre spitalul de nebuni ori spre cimitir. Daca o fi sa nu mai ma intorc vreau sa stiti ca, desi ne-am certam incontinuu, v-am iubit mult... pe toti 3. V-am zis de la inceput ca e ceva special cu voi... Se pare ca partea creierului meu raspunzatoare de limbaj a cedat si ea, asa ca nu-mi ramine decit sa ma exprim prin cuvintele altora :
Sint prea tinar pt asta si nu mai am speranta
O sa traiesc inchis, condamnat pe viata
Iar daca vreodata am sa ies de-aici
Voi fi fara de suflet si cu ochii inchisi
Nu există nici un loc pentru mine în cer
In seara asta as putea muri
Nu va fi nimeni care să mă tina de mina
Pentru mine nimeni nu va plinge
Nu va fi nici o iertare, dar eu nu voi nega focul ce-mi arde in inima
Este singura cale prin care poti sti ca esti inca in viata...
Si de-o fi si eu sa mor
Nu vreau sa va intristati
Sa cintati si sa jucati, pina-n zori
Si daca din cind in cind
O sa ma primiti in gind
Voi fi aproape de voi...
= only the good die young =
Draga, Mr Lick te rog poti sa imi spui si mie cum te simti de fapt?pt ca orice afectiune se trateaza, daca stii ce anume ai.Si te mai rog sa nu faci vreo prostie, pt ca viata este foarte frumoasa si merita sa o traiesti.Normal ca viata nu este toata in roz dar, este o lupta continua, si trebuie sa iti impui sa fii puternic si sa treci peste toate, numai oamenii slabi gandesc negativ.Trebuie sa iti impui sa iesi din starea asta cu orice pret.Te rog scrie-mi, poate te pot ajuta cu ceva, si eu am avut si am inca probleme, dar eu sant o luptatoare si nu ma dau batuta.Astept vesti de la tine
Adera, viata poate fi frumoasa abia atunci cand se intelege ca nu trebuie sa fie o lupta. Nu poate fi o lupta continua si in acelasi timp frumoasa... E un paradox pe care ne-am obisnuit sa-l zicem dar nu este corect.
Cum ar fi daca nu ne-am mai lupta si ne-am accepta asa cum sintem, pe noi insine si pe cei din jur...
Cum ar fi daca nu ne-am mai lupta si ne-am accepta asa cum sintem, pe noi insine si pe cei din jur...
Dane, te pocesti! Mai bine maine dimineata o iei inspre un parc, sa te plimbi un pic, mai iti limpezesti gandurile. :D
Ai putea trece in drumul tau si pe la o biserica! :P
Care sunt cei 3 iubiti de tine dom"le??Ca ma apuca gelozia acusi... :))
Herz, zi-mi si mie ce crezi despre vaccinul atingripal?E bine sa il facem sau nu?Ca eu nu mai stiu ce sa fac pe bune...
Ai putea trece in drumul tau si pe la o biserica! :P
Care sunt cei 3 iubiti de tine dom"le??Ca ma apuca gelozia acusi... :))
Herz, zi-mi si mie ce crezi despre vaccinul atingripal?E bine sa il facem sau nu?Ca eu nu mai stiu ce sa fac pe bune...
Da Herzeleid, depide din ce unghi privesti problema acuma, pt ca aici pe forum oamenii sant bolnavi, iar cu boala trebuie sa lupti si sa nu te dai batut, si da, viata este foarte frumoasa cand esti sanatos, dar daca te-ai imbolvait nu trebuie sa disperi, si sa fi negativ, exista solutii pt orice sau aproape orice.Dupa cum vezi, acest Mr Lick a lasat un mesaj nu tocmai ortodox, si mi-e teama sa nu faca vreo prostie.Pe mine ma ingrijoreaza mai mult starea lui decat ce e corect si ce nu...
Jaquelinne, te salut draga mea, nu am avut timp sa intru sa vorbim, dar promit ca saptamana viitoare o sa iti trimit si pozele( pe care inca nu le-am facut)pt ca nu am avut timp.Te pupic
Jaquelinne, te salut draga mea, nu am avut timp sa intru sa vorbim, dar promit ca saptamana viitoare o sa iti trimit si pozele( pe care inca nu le-am facut)pt ca nu am avut timp.Te pupic
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9nu mai am sentimente
- 7probleme psihice
- 5in ultima vreme ma enervez din absolut orice si nu ma mai pot controla
- 5Ma obsedeaza ca nu fac nimic, imi este greu sa fac unele lucruri pe de alta parte.
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 10Boala sau manipulare
- 25Am devenit foarte timida!
- 3personalitate dubla
- 8Tulburare de personalitate
- 5Complexata de felul cum arat
- 7nu mai pot trai asa!
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 6Emotii mult prea mari!
- 11M-am dedicat ei si am ramas fara prieteni
- 19sotul meu e tot timpul nervos, vulcanic, posesiv, narcisist..
- 5Tulburare psihica
- 11Obsesie aspect fizic, grav!
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
- 0Tulburare de comportament/ personalitate multipla/ caracter diferit.
Mai multe informații despre: Tulburarile de personalitate Personalitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: