Suferinta extrema!

234 comentarii 1 2 ..... 567 8 Înainte ›
0
23-09-2010, ora 17:45
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Adara, cam asa ma simt : http://www.youtube.com/watch?v=aB7Lee5GmCcNR=1
Tired baby... Tired...
0
23-09-2010, ora 19:24
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Uite, Mr Lick vreau sa vezi asta;
-------------*
si vreau sa gandesti POZITIV!!!

(*modificat de admin)
0
23-09-2010, ora 21:10
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Corect, Adara. Cu boala trebuie sa lupti in sensul sa iti ajuti organismul sa lupte cu ea.
Problema e ca multe boli apar din cauza ca mintea lupta intr-un razboi fara sfarsit. La un moment dat obosim si atunci intervine deprimarea si de aici, scaderea sistemului imunitar si restul de "bucurii" pe care le experimentam multi dintre noi.
Mr. Lick e obosit sa mai lupte, nici nu mai stie pentru ce... Este in primul rand suparat pe el insusi pentru neimplinirile lui sau nepotrivirile cu societatea sau cate si mai cate. Societatea te face sa crezi ca daca nu esti conform cu mecanismul si sistemul ei de valori, esti cam defect...
Eu zic ca momentul asta trebuie sa faca un exercitiu de iertare. Adica, asa cum obisnuieste sa ierte pe altii pentru una sau alta, asa trebuie sa incerce sa se ierte pe el insusi pentru "pacatul" de a fi neconform. Impacarea cu sine face mult bine pentru toata lumea si o recomand oricand in locul luptei sau zbuciumului continuu interior.
Toti oamenii au aceeasi valoare. Ca te cheama Obama, Putin, Dalai Lama sau Mr. Lick :), esti un produs finit inca de la nastere, esti maximum din ceea ce poti fi iar restul reprezinta incercarea noastra de a ne imbunatati viata. Insa valoarea noastra nu o putem creste asa cum nu o putem nici scade.
Daca lumea ar intelege asta, am fi toti mai linistiti.
0
23-09-2010, ora 21:27
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Asa e. Dar m-am saturat de vorbe... Vreau doar sa ma tina cineva in brate... atit mai vreau.

http://www.youtube.com/watch?v=eAFkSjPJaHQfeature=related
0
23-09-2010, ora 21:27
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Jaquelinne, sincer, habar n-am :), eu nu cred ca am facut vreodata un vaccin antigripal :)) dar daca ai dubii in prinvinta lui trebuie sa te informezi de la cineva cu mai multe cunostinte in domeniu :)
0
23-09-2010, ora 22:44
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Mr Lick.stiu ca te-ai saturat de vorbe dar mesajul era altul, nu stiu daca a ajuns pana la tine, si anume ca, sant oameni fara maini, fara picioare sau si mai rau, pt ca se poate si mai rau de atat, dar isi impun sa fie fericiti si cauta partea frumoasa a vietii.Dupa parerea mea tu suferi de o depresie care cred e deja cronica si ar trebui sa ceri ajutor de specialitate.As indrazni sa iti pun o intrebare, raspunzi numai daca vrei bineanteles, daca in trecut sau prezent ai consmat sau consumi etnobotanice sau ceva similar, pt ca asta ar explica multe...Daca nu, se poate sa fie ceva in subconstient, ceva intamplat in copilarie, abuzuri si nu ma refer la abuzuri fizice cat la abuzuri pshice.Abuzurile psihice duc in general spre depresie.Nu stiu daca locuiesti cu familia sau nu dar chiar nimeni nu isi da seama prin ce treci?Sa te ajute cineva?Parinti, prieteni, etc?Eu sant la mii de Km distanta de tine, si imi pare rau ca nu iti pot fi de folos, dar iti doresc tot binele din lume si multa, multa sanatate!!Ai grija de tine si presupune ca sant langa tine si te tin in brate acum.!Sant alaturi de tine cu gandul...
Herzeleid, intr-o depresie daca nu se intervine la timp te poate marca pe viata, stiu pe cineva care a avut o depresie netratata si a ajuns sa vorbeasca aiurea, nu mai stie sa se comporte normal, nu numai ca nu si-a revenit dar, nu mai stie de capul ei.Alt caz mai stiu o femeie care era asistenta medicala a ajuns sa doarma in strada cu cainii dintr-o depresie netratata, sau sant cazuri de suicid foarte multe si mai ales in cazul tinerilor.Foarte multa vina o au si parintii care nu acorda destula atentie copiilor, copii se simt marginalizati, neiubiti, nedoriti, si nu se pot integra in societate.Ce este mai rau, ca cei depresivi nu mai sant in stare sa ceara ajutor de specialitate, trebuie sa aiba pe cineva care sa le stea alaturi si sa ii ajute..si sa-i inteleaga.Nu stiu ce sa mai zic, poate ca si societatea in care traim e de vina, pe vremea cand eram eu tanara nici nu stia lumea de depresie, sau poate ca erau, dar erau cateva cazuri izolate si nicidecum in randul tinerilor, ca in zilele de astazi.Oricum eu va doresc la toti multa sanatate, si sa auzim numai de bine.
0
24-09-2010, ora 00:38
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Da stiu, sint altii mult mai rau, dar sint si altii mult mai bine ! Ma rog... mai rau ca mine nustiu daca e cineva, chiar si ala din videoclip. Suferinta psihica cred ca doare mai tare decit cea fizica. Si ala chiar daca dansa pe masa aia si facea pe clovnu nu cred ca in sufletul lui era fericit.

Nu consum si n-am consumat niciodata etnobotanice, tigari, bauturi alcoolice, cafea.

Locuiesc cu familia care se compune din mama, care e mai bolnava decit mine si nu are cum sa ma ajute. Prieteni n-am. Nu am pe NIMENI ! That is my sickness.

Doaaaaaamne ce bine e in brate la Adara ! :) Multumesc. Nu mai m-am simtit de mult asa bine.

Adara, tu te pricep la chestii d-astea psihologice, traume din copilarie, etc. ? ca as avea ceva de spus in privinta asta...
0
24-09-2010, ora 00:50
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Mr Lick, ti-as propune sa vorbim mai bine pe messenger, cred ca e mai bine asa, -.Nu vreau ca cei de aici sa inteleaga gresit, ca noi discutam separat, dar cand e vorba de un subiect atat de fragil ca traumele din copilarie e mai bine sa fie discutate intr-un cadru mai restrans.
0
24-09-2010, ora 00:53
adara
Nu este medic/terapeut
adara
sa fie discutat, ma rog :))iar m-am grabit
0
24-09-2010, ora 12:30
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
adara te pupacesc scumpa!!!Si da, inca mai astept dupa pozele alea...mi s-au albit ochii sincera sa fiu, dar inteleg ca nu ai avut timp si nici prea bine nu te-ai simtit.Poate ne sincronizam pe mess sa mai vorbim si noi ca fetele :D.
Herz, si eu care credeam ca te pricepi la chestii din astea...
Unii spun ca este mai bine sa nu il facem, pentru ca are in compozitia lui substante toxice cum ar fi :aluminiu (care declansează boala Alzheimer), formaldehidă (responsabilă cu modificari genetice severe), microorganisme periculoase, thimerosal (mercur), până la etilenglicol, glicol, sau alti adjuvanti toxici.
Pana anul trecut ne-am tot vaccinat de la mic la mare, dar dupa ce am citit toate astea sunt in dubii...
Ooffff...
0
24-09-2010, ora 22:11
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Sa cheme cineva salvarea, ca nu mai pot.
0
25-09-2010, ora 02:45
;
Nu este medic/terapeut
;
«Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum!
Dacă eşti bun/ă, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun/ă, oricum!
Dacă ai succes poţi câstiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum!
Dacă eşti cinstit/ă şi sincer/ă, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit/ă şi sincer/ă, oricum!
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi...
Construieşte, oricum!
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii liniştit/ă şi fericit/ă, oricum!
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum!
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum!»
Întâia Epistolă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel (Capitolul 13 - Dragostea şi bunurile ei; Versetele 4, 5, 6, 7, 8):
" Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată ".
0
25-09-2010, ora 02:55
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Dragostea cere fapte, nu vorbe.
0
25-09-2010, ora 05:19
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Deci ca sa o luam pe scurtatura : nu mai suport singuratatea.
Decit sa traiesc singur mai bine mor. Dar e pacat de mine ca sint un om prea bun.
Chiar nu mai exista o femeie normala pe lumea asta ? Adica sa nu fie nici curva dar nici sfinta...
0
25-09-2010, ora 15:25
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Va rog mult domnilor doctori, as dori sa fiu eutanasiat !! :((((
Promit sa va las creierul pentru cercetare stintifica, iar celelalte organe le donez celor care au nevoie...
0
25-09-2010, ora 22:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Mr. Lick

Eu zic ca intr- oarecare masura ai un dram de dreptate cu suferinta ta dar in cea mai mare iti cam bati joc de iar noi suntem de fapt fraierii care te luam in seama si iti ascultam bazaconiile.

Du-te direct la doctor si spune-i ca doresti sa fii eutanasiat, etc, etc si cu siguranta ca dumnealui va sti ce va trebui sa faca cu tine. Tu refuzi acest lucru de 9 luni cu obstinenta. Nu crezi ca ai cam depasit masura bunului simt si avem si noi niste limite ?
0
25-09-2010, ora 22:53
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Deci aveti impresia ca eu glumesc.
Eu acum sint ca in povestea aia cu baiatu care pazea oile si cu lupu. A facut prima data niste glume, striga dupa ajutor ca vine lupu, iar cind a venit cu adevarat nu l-a mai crezut nimeni.

Se pare ca eu o sa mor in chinuri, la fel ca Isus.
0
26-09-2010, ora 01:51
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Niciodata n-am simtit moartea atit de aproape...
0
26-09-2010, ora 02:23
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Gata, e timpul sa ne luam ramas bun.
Acum chiar ca va las...
ADIO !
0
26-09-2010, ora 11:23
;
Nu este medic/terapeut
;
Hei, abia cand am facut si noi cunostinta iti iei adio.

Stii ca drame foarte mari se intampla nu din motive reale ci, din cauza unor neconcordante de timp, de intelegere. Nu te-ai exprimat bine, Mr. Lick. mai exista o varianta: "Adio, dar raman cu tine "

DA, exact asta am vrut si eu sa spun ca se intampla cu tine - ca lui Ionica din povestirea " Ionica mincinosul" ;

Cine e vinovat in treaba asta? Dar pt nehotararea care se mai abate si ea...peste tine, uneori?

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator cu ce intampini tu...Numai ca pt o fata e altfel, ea isi gaseste refugii mai usor, in lucruri marunte de fiecare zi...isi vede de casa de copii -

. Da, esti un om bun, trebuie sa recunosc -
Tatal meu mi-a spus intr-o zi cand i-am vorbit despre X ca e bun; " dar cand nu mai e bun, cum e? " avea dreptate. dar nu e si cazul tau,

Stii ce e cel mai grav pt un om ? Prostia - chiar naivitatea- pe care nu o constientizeaza. De un care are un pic de minte nu te temi- dar de unul care merge doar in directia lui si nu mai vede altceva - trebuie sa te feresti. Mi-ar place sa vorbim despre n lucruri. Omul nu se hraneste doar cu paine, ci are nevoie si de altfel de hrana.

De fapt tata e un om f sensibil, puternic, inca f tanar pt varsta lui -f f incercat si de aceea, intelept. Nu a fost asa de la inceput - mi-a spus intr-o zi.

Acum usntem prieteni adevarati. Insa cand m-am nascut- nu m-a dorit.ba chiar mai rau...restul nu mai povestesc -...important e ca s-a schimbat, ca inca traieste si cat de repede o sa-i fac o vizita si o sa-l stang in brate.

Si inca ceva: INCREDIBIL ! - DAR ADEVARAT !!
Unde esti Nick? ca sa-ti spun ca incep sa nu mai iau pastile...Nu credeam ca se va putea vreodata...IU HUUU!!!

Si ca urmare, incep sa ma dezinhib.incep sa simt ca nu am murit totusi...

Inca nu am intrerupt medicatia de tot - inca mai iau la 2 zile 37 mg Venlafaxina. Acest medicament mi-a indus somnolenta - dar prin somn mi se reface scoarta cerebr - Realmente acolo am simtit o iritatie f f mare _clinic vorbind.

Ceva important ! pt Daniel - sar de la unul la altul...:)
Stiu de la psihologul clinician; " actul sexual face igiena creierului" - de aceea nu e o chestie de luat in gluma - nici pt tine nici pt altii;

da, toate religiile sunt bune, totul este bun din ceea ce am primit de la Dumnezeu, dar cu masura. Echilibrul exista in om - este un atribut al lui Dumnezeu - insa daca nu iL intretinem printr-o viata normala - cum spuneai si tu - acest echilibru are foarte mult de suferit.- si poti chiar muri...

Nu esti singur - dar inteleg ca deja esti depasit in nevoile tale de baza.

ca unul ce am mancat destula paine uscata - pot spune ca de multe ori intervine si lipsa de dinamica intr-o relatie;

Omul matur si normal are nevoi permanente sa nu fie singur; de aceea a si fost instituit cuplul...; In toate, absolut in toate Intervine El ; chiar si in situatii iesite din comun, de copmromis fata de regulile sfinte prestabilite ; depinde acum daca intuim corect - daca avem destula maturitate sa intelegem si nu sa judecam - dupa ochii, in mod subiectiv;

dar cum traim coditionati de bani in primul rand, nu avem de ales; ne anevoim dupa posibilitati;

Chiar acum insa va pot spune o veste buna:

De maine sotul va lucra la cineva - nu stiu pt cat timp- iar Mihai si gabi si-au facut deja bagajele pt a plec aimpreuna la Iasi. Vor sta impreuna si se vor ajuta - sper din tot sufletul sa le mearga bine, sa nu se desparta niciodata daca s-ar putea pt ca sunt gemeni si au nevoie unul de celalalt.

Deci, ...ce poate fi mai imbucurator decat atunci cand vezi ca asteptarea si suferunta nu au fost in zadar.
la fel si pt tine, Daniel...

Pt reechilibrarea lucrurilor - trebuie sa suportam si suferinta, dar aminteste-ti povestirea cu inelul regelui: " SI ASTA VA TRECE" -

Sus inima, maine e o noua zi !
0
26-09-2010, ora 19:15
the eye :)
Nu este medic/terapeut
Dragii mei,

Suferinta extrema se naste si va fi generata de absenta lui Dumnezeu in viata oricarui om.

Dar despre tine Daniel, Mr Lick, am citit din spusele Clarei ca aderi la un forum satanist?
Nu stiu ce sa mai cred...de ce trebuie sa cautam cu tot dinadinsul sa ne opunem Bunei oranduiride Ziditor? Este cineva care doar strica intruna in mod premeditat.
Dar poate nu ne-am pierdut inca si ultima farama de luciditate.

Suntem oameni -adesea putem gresi- depinde ce si in ce circumstante.

Nu face asa ceva ! Nu adera la lucruri care din start te duc unde nu trebuie!

Trebuie sa fie ceva bun in jur de facut, de vazut - e inca atata de frumos afara !

nu stiu ce sa mai cred - cred ca sunt Celebra in confuzii, cum spunea Nick. Cred ca iar te-am confundat.

Ai grija de Tine ! nu trebuie ca anumite stari sa stapaneasca mintea sau simturile tale.
TU esti stapanul NR.1 peste ele. Dumnezeu te iubeste asa cum esti si in fiecare clipa actioneaza in sensul restaurarii tale si nu pt ca tu sa te simti frustrat, nefericit.

Apropo, si mie cineva mi-a adresat indirect vorba asta. SI M-A DURUT. DE CE? PT ca, probabil, s-a referit- ca toti altii - la lipsa placerilor...de nartura sexuala

Nu m-as fi aflat aici daca ar fi fost asa, cautam alt loc.

FRUSTRATI suntem cu totii in vremurile astea.
DEPINDE ce fel de FRUSTRARE. Eu stiu care e in dreptul meu, si fiecare stie in dreptul sau.

Va doresc credinta, nadejde si pace !
0
26-09-2010, ora 19:24
Nu este medic/terapeut
...bunei oranduiride Ziditor...
"DEPINDE de ce fel de FRUSTRARE... " dar completez - exista un tablou intreg al feluritelor tipuri de lipsuri in vietile oamenilor...nu e doar o categorie sau alta - luate separat; pot fi amestecate, supraetajate, etc :)))) ca sa radem un pic...daca avem creier - le gasim leacul...pa !!
0
15-10-2010, ora 14:21
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Vreau sa mor !
0
15-10-2010, ora 17:38
;
Nu este medic/terapeut
;
Hei !! Nu te juca cu cuvintele !!
0
15-10-2010, ora 21:49
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Dar nu mai suport ! Ce sa fac ???
0
15-10-2010, ora 23:52
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Daca eu mor, va veni sfirsitul lumii. Pentru mine mai tine Dumnezeu lumea asta.
Sint singurul om bun care a mai ramas...
0
17-10-2010, ora 09:15
virgula
Nu este medic/terapeut
virgula
maaaai??? da ce nu mai suporti colega?
0
17-10-2010, ora 13:22
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nu mai suport rautatea si prostia oamenilor. Nu mai suport sa vad cum ne distrugem unii pe altii inloc sa facem ceva bun impreuna. Atita ambitie, atita concurenta... la dracu ! Ma simt atit de diferit fata de lumea asta si atit de singur incit viata mea nu mai are nici un sens, nu mai am pentru ce trai. Nu pot sa traiesc pentru mine, nu pot sa ma iubesc pe mine insumi.
0
17-10-2010, ora 15:33
pesimist
Nu este medic/terapeut
pesimist
zilele acestea m-am lovit si eu de rautatea si prostia unora din cercul familial.Ce sa fac?Sa ma pun sa mor?Am ales sa-i tratez cu indiferenta pentru ca asa ii pot face sa se simta incomozi si pentru ca nu mai vreau sa-mi pierd din timp cu aiureli.Vreau sa-mi petrec acest timp cu cei bolnavi cu adevarat, sa-i fac sa se simta iubiti si protejati, sa-mi salvez, si sa fac ca aceste clipe sa devina amintiri frumoase!Daca ai atita iubire de impartit incearca sa o oferi si altora!Viata desi grea, e totusi frumoasa daca stim si putem sa-i vedem si partile bune si sa refuzam sa mai venim in contact cu murdaria altora."Sa traim bine!"
0
17-10-2010, ora 16:21
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nu vreau decit sa mor, atit. E dreptul meu !!!
Adaugă un comentariu / răspuns
234 comentarii 1 2 ..... 567 8 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul