sunt foarte trista fara vreun motiv anume, ma autocritic, am stari de somnolenta excesiva

10-08-2011
krissTiana
Nu este medic/terapeut
krissTiana
Buna ziua.ma confrunt cu o mare problema...sunt foarte trista fara vreun motiv anume, ma autocritic, am stari de somnolenta excesiva, nu imi mai place sa socializez cu mai nimeni, prefer sa stau in casa decat sa ies undeva am impresia ca toata lumea are ceva cu mine si ca toti au un interes anume...nu ma inteleg pe mine insami simt ca ma lupt cu mine pur si simplu simt ca si zambetul meu e fals...mi-am pierdut prieteni din cauza starii mele aiurea... ma intreb cum de iubitul meu ma suporta asa trista si se chinuie sa ma ajute sa ma incurajeze in toate...i se rupe sufletul cand ma vede ca sunt asa si incerc sa ii arat ca sunt bine...dar defapt eu nu sunt... simt ca sunt cea mai trista persoana pe care o cunosc...simt ca nu merit nimic. E ca si cum as fi avea un buton de autodistrugere continua...uneori ma gandesc de ce sunt asa ? si ma intreb daca mie imi place stare in care ma aflu pentru ca nu reusesc sa fac nimic sa ies din ea :( va rog ajutati-ma cu un sfat orice mi-ar fi de folos !!!

Multumesc anticipat
4 comentarii
0
10-08-2011, ora 12:17
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
salut
ai mai multe tipuri de solutii, in general cam totul se reduce la psihoterapie si nutritie. Dupa care vei observa singura ca ai toate motivele sa te bucuri de avantajul tineretii.

arunca aici un ochi, click pe CC pt traducerea in română:
-----------*

Lasa un mesaj pe privat daca esti interesata de rezolvarea unor eventuale deficiente nutritive.

(* modificat de admin)
0
10-08-2011, ora 13:19
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna Krissten, problema cu care te confrunti tu este la ordinea zilei in vremurile noastre, nu treb sa te sperii, e doar o perioada care va trece, in legatura cu amicii pe care crezi ca i ai pierdut din cauza comportamentului tau...corect gresit, persoanele inteligente care te apreciaza si te iubesc continua sa ti fie alaturi si sa te sprijine sa iesi din starea asta asa cum face iubitul tau, asta e dovada dragostei care ti o poarta.Intr-adevar nu poti trece singura prin asta, psihoterpia face bine.Daca ti face placere iti stau la dispozitie, putem comunica, am pretentia sa spun ca inteleg perfect prin ce treci, strada asta am facut o si eu, am reusit si vei reusi si tu.
0
10-08-2011, ora 14:13
krissTiana
Nu este medic/terapeut
krissTiana
Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns, inseamna enorm pentru mine !!!
0
10-08-2011, ora 15:34
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Daca ti face placere lasa mi id ul de mes si vorbim
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul