sunt insarcinata?
Prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 26.12.2006. Pe 11.01.2007 am avut contact neprotejat si am administrat corect postinor2.Pe data de 16.01.2007 am avut unele sangerari usoare, interpretate drept reactii adverse la postinor.Pe 11.02.2007 - contact soldat cu ruperea prezervativului.Pe data de 17.02 - test de sarcina NEGATIV. Totusi menstruatia nu a aparut, si suntem in 21.02.2007. Am un ciclu de apox 32 zile. E posibil sa fiu insarcinata? Sau e doar efectul postinorului? Va multumesc.
2 comentarii
Daca testul de sarcina este negativ si menstruatia nu apare ar fi indicat sa va programati la un consult ginecologic. In primele saptamani de sarcina este posibil ca testul de sarcina sa fie negativ chiar si in prezenta unei sarcini. Ginecologul va poate de asemenea recomanda o metoda contraceptiva eficace, ca sa nu mai aveti surprize de acest gen. dr. Oana Maria Popescu
Va multumesc pentru raspunsul prompt. O sa repet testul de sarcina, luand in considerare ca nu au trecut cele 14 zile de la contactul neprotejat, dupa care va urma si un consult la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 115sunt sau nu gravida?
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 4Exista posibilitatea?!
- 0e posibila o sarcina?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 3vreo sansa sa raman?
- 3risc de sarcina?
- 7Sarcina
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 2sunt gravida?
- 5Sarcina??
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 0Posibil insarcinata ?
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: