sunt insarcinata?

buna ziua. am o f mare problema.am o relatie stabila si s-a mai intamplat sa nu ne protejam la fiecare contact sexual.am avut ultima menstruatie pe 3 decembrie.de atunci nu mi-a mai venit.am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ.nu am simptome care sa ma duca cu gandul la o sarcina dar nici care s imi arate ca urmeaza sa imi vina menstruatia.exista posibilitatea sa fiu insarcinata si testul sa fie gresit? l-am facut dimineata si dupa ce menstruatia imi intarziase destul de mult timp.singurul lucru mai ciudat pe care l-am observat este ca la ultimele contacte sexuale ama vut dureri.exista posibilitatea sa fie vreo infectie sau rana care sa produca si intarzierea menstruatiei? va rog mult sa imi raspundeti cat se poate de repede.va multumesc anticipat
1 comentarii

Testele de sarcina pot gresi, dar cand gresesc, de regula e in sensul rezultatelor fals pozitive (aprox 4%) si nu fals negative (aprox 1 %). Deci, probabilitatea de a fi insarcinata este de aprox 1 %. In sfarsit, durerea la contact sexual nu este specifica sarcinii, ci mai degraba sugereaza o altă cauză, de exemplu o inflamaţie. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 6Sunt gravida?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 4sarcina sau menopauza?
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 0oare sunt insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 5sunt gravida?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 10sarcina sau nu??
- 2posibila sarcina, sau.?
- 3sarcina sau nu?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 3Posibil sarcina?
- 9Posibilă sarcină ?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: