Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
Buna ziua,
Incerc sa rămân însărcinată de 2 ani. Acum un an am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice și mi s-a spus că nu ovulez. Am ciclu menstrual regulat și multe kilograme in exces care le-am dobândit după un tratament hormonal pentru noduli la san acum 4 ani, încă incerc sa scap de ele fără prea mare rezultat. Înainte să fiu diagnosticata cu ovare polichistice și după diagnosticare am folosit temperatura bazala pentru a determina ziua ovulației ( chiar daca mi se spune că nu ovulez ). Graficul temperaturii bazale este normal ( perioada foliculara 36, 4 -36, 2, perioada luteala 36, 5 - 36, 8 grafic bifazic in fiecare luna ). Cat de precisă este folosirea temperaturii bazale? Daca nu ovulez așa cum spune medicul de ce am grafic bazal normal?
Incerc sa rămân însărcinată de 2 ani. Acum un an am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice și mi s-a spus că nu ovulez. Am ciclu menstrual regulat și multe kilograme in exces care le-am dobândit după un tratament hormonal pentru noduli la san acum 4 ani, încă incerc sa scap de ele fără prea mare rezultat. Înainte să fiu diagnosticata cu ovare polichistice și după diagnosticare am folosit temperatura bazala pentru a determina ziua ovulației ( chiar daca mi se spune că nu ovulez ). Graficul temperaturii bazale este normal ( perioada foliculara 36, 4 -36, 2, perioada luteala 36, 5 - 36, 8 grafic bifazic in fiecare luna ). Cat de precisă este folosirea temperaturii bazale? Daca nu ovulez așa cum spune medicul de ce am grafic bazal normal?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 4Ac anti-tiroidperoxidaza - Testosteronul.ff mari.consecinte?
- 3Sindrom ovar polichistic
- 3Ovare polichistice
- 1Sindromul ovarelor polichistice.
- 2Sindromul ovarelor polichistice
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 2ovare polichistice urgent un raspuns
- 6Regret ce am facut.
- 6rezultat investigatie ecografica: ovar polichistic (fata 9 ani)
- 2Remedii naturiste pentru ovare polichistice
- 3ovar polichistic
- 1Interpretare analize hormonale
- 1Sangerare anormala Utrogestan
- 0Chisturi ovariene
- 0Gravida sau nu?
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 0Posibil chist ovarian
- 2Ovare polichistice.
- 1Lama de lichid Douglas
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: